Mihai Mitoşeru, implicat într-o arestare - FOTO

24 septembrie 2012 8:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Evenimentul de sâmbătă seara de la o cafenea unde Roxana Marinescu a prezentat colecţia de bijuterii a lui Adrian Haiduc a avut şi un moment mai puţin aşteptat pentru unul din invitaţii Roxanei, respectiv pentru doctorul Victor Schwartz.

Printre invitaţii la eveniment au fost prezenţi Oana Lis, Mihai Mitoşeru care a venit însoţit de Noemi, doctorul estetician Victor Schwartz, cel care a mărit în direct buzele Roxanei la emisiunea "Un show păcătos", Zoltan Nagy producător de filme pentru adulţi, fotomodelul Denisa Bita şi alţi oameni de afaceri.

Totul a decurs bine până în momentul în care una din fotomodele a observat lipsa bijuteriilor care au fost prezentate. Mihai Mitoşeru, pus mereu pe glume, s-a oferit imediat să sară în ajutorul organizatorilor împreuna cu "agentul de poliţie" Alice Bonita şi au depistat imediat persoana care luase o parte din bijuterii.

Acesta nu era nimeni altul decât chirurgul estetician dr. Victor Schwart care spre marea lui plăcere a fost imediat reţinut şi încătuşat. Totul s-a dovedit până la urmă o farsă reuşită pusă la cale de organizatori în complicitate cu Mihai Mitoşeru şi Roxana Marinescu.

Vezi pe goldengate.ro mai multe fotografii de la eveniment!

Mai multe