Mihai Morar: «Jos labele de pe Ilie Năstase»

3 februarie 2012 12:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu toate că gestul a fost deplasat, Mihai Morar consideră că Ilie Năstase merită mai mult respect decât primește. Opinia și-a exprimat-o prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

"Ne închinăm la lideri și-apoi îi împușcăm. Ne lăudăm cu idolii abia după ce îi recunosc alții. Ne mândrim cu ei când, fugari prin lume, străinii habar n-au unde e țara de pe coperta pașaportului nostru, dar știu cine e Ilie Năstase. Ținem nasul pe sus: «Ilie e român de-al nostru!'» Iar când ne întoarcem în țară, uităm tot, îl mânjim cu prima ocazie.

Dragi ''Ai Mei'', nu-l judecați. De când îl știe Pământul, Ilie a fost Nasty. Cereți-le politicienilor să fie cuminți, nu lui Nasty. Flegmați-i pe primarii șpăgari, nu pe Nasty. Luați-i la rost pe dregătorii corupți, nu pe Nasty. Alergați curvele, nu pe Nasty.Până la noi ordine, Ilie e un brand. Romania, nu. Pentru trei sferturi din Planeta asta, Ilie este România. Iar eu m-am săturat de neterminați care își scuipă țara. Cu tristețe și un strop de speranță, Mihai Morar (născut în Țara lui Ilie)

Pe lângă cele scrise, prezentatorul tv a adăugat și fotografia de mai sus, cu Ilie Năstase în tinerețe. Peste o mie de prieteni virtuali susțin spusele lui Mihai Morar.

Citește și: Ilie Năstase, către un jurnalist: «Bă, tu eşti prost? Vrei să te iau la bătaie?» - VIDEO

Mai multe