Mihai Onilă s-a apucat de vindecări miraculoase

25 februarie 2013 14:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul component al trupei Axxa îmbină muzica cu vindecarea celor ce îi cer ajutorul. Acesta şi-a amenajat în propria locuinţă un studio de înregistrări şi un cabinet de vindecare a dezechilibrelor energetice.

În anii 90, Mihai Onilă făcea parte din trupa Axxa şi sucea minţile femeilor. Datorită imaginii sale de bărbat fatal, acesta a fost implicat într-un scandal ce viza apariţia unei poze indecente cu el pe un site de escorte, după cum relata Click! , în urmă cu câţiva ani ."Era într-o dimineaţă în care mă trezisem din somn excitat şi fata cu care eram a făcut o poză. Aşa am ajuns pe acel site, cred", a spus cântăreţul pentru "Poveştiri adevărate".

Aceste scandaluri sunt însă istorie pentru Mihai, care a luat-o pe calea energiei şi a legăturilor karmice. Pasionat de acest domeniu, artistul a luat cursuri pentru a se specializa şi a înţelege tehnica specială cu care lucrează. În prezent, acesta oferă consultaţii celor care îl contactează, dorindu-şi să ajute un număr cât mai mare de oameni. De asemenea, Onilă declară că iese foarte des în cluburi pentru a-şi practica "noua meserie", pentru a vindeca locul de energiile negative.

Mai multe