Mihai Petre, chinuit de concurenţii de la «Românii au talent»

23 februarie 2013 16:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihai Petre nu prea a avut noroc vineri seara, la „Românii au talent" (Pro TV) şi a demonstrat că nu e un jurat prea iubit. Concurenţii l-au bătut, l-au bocit cu lumânări în mână şi s-au certat cu el.

Apariţii noi, cunoştinte vechi, suspans, adrenalină şi emoţie pură, toate acestea s-au regăsit vineri seara, pe scena de la Românii au talent.

Cei mai talentaţi oameni s-au înghesuit să-şi demonstreze originalitatea şi să îşi spună poveştile impresionante, dovedind că pasiunea şi visurile se pot concretiza într-un spectacol de zile mari. Unii, însă, au avut mesaje puţin cam ciudate. Trei bocitoare, dotate cu tot arsenalul de lumânări, l-au jelit de mama focului pe Mihai Petre, făcându-l pe acesta să "transpire de emoţie" şi să-i dea fiori reci pe şira spinării.

"Aici căutăm un alt gen de spectacol", le-a spus juratul, care le-a dat din start un X. Nu a trecut mult şi un alt concurent plin de "talent" a apărut pe scenă, să danseze. Performanţa lui nu a fost pe placul juriului. "Eşti un fel de kamikaze al dansului", i-a spus Mihai Petre, iar acesta l-a provocat să-i arate ceva, iar dacă nu poate să execute, pleacă. "Eu n-am venit să te învăţ să dansezi", i-a replicat juratul. "Nici n-ai cum", l-a atacat concurentul, ţinându-se pe poziţie într-un dur schimb de replici.

Şi, dacă asta nu a fost suficient pentru Mihai Petre, a venit o trupă de campioni la judo care, după ce şi-au terminat numărul, l-au poftit şi pe el pe scenă. "Copii, luaţi-l", i-a îndemnat Andi, iar Mihai a fost pus la pământ în câteva secunde. Apoi a fost făcut sendviş de către toată gaşca, în frunte cu Pavel şi Smiley.

Record: 7 milioane de români au urmărit emisiunea

Un număr record de oameni s-au uitat vineri seara la emisiune. Chiar dacă pare greu de crezut, în minutul de maximă audienţă s-au înregistrat peste 7 milioane de români, cifră care nu a mai fost înregistrată niciodată în istoria emisiunii.

În medie, peste 5 milioane şi jumătate de telespectatori a urmărit show-ul de la Pro TV.

Mai multe