Mihai Trăistariu a leşinat şi a ajuns la spital

4 februarie 2011 17:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a avut, joi, o noapte de coşmar. Solistul a leşinat într-un mall din Bucureşti şi a făcut un atac de panică, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Municipal. Medicii i-au făcut perfuzii şi i-au recomandat un regim alimentar sănătos, căci are imunitatea scăzută.

Stresul, oboseala şi alimentaţia necorespunzătoare i-au venit de hac lui Mihai Trăistariu joi seara. Aflat la mall-ul AFI Cotroceni, împreună cu un grup de prieteni, cântăreţul a leşinat brusc.

Mai citeşte:

Trăistariu a câştigat 80.000 de euro în urma scandalului cu Maria Ciobanu

Mihai Trăistariu îşi cară trofeele în cutie

Trăistariu: «Americanii m-au ţepuit cu Revelionul»

Amicii lui au intrat în panică şi l-au dus imediat la spital, unde Mihai a stat internat până vineri dimineaţă. "Am făcut un tratament de detoxifiere în urma căruia am slăbit şase kilograme. În afară de acele pliculeţe, care se amestecă în iaurt, eu nu mai mâncam nimic. Am leşinat, iar în drum spre spital m-am trezit şi am făcut şi atac de panică", a povestit Mihai, pentru Click!

Diagnosticul medicilor nu este unul alarmant, însă solistul trebuie să aibă mai multă grijă de starea sa de sănătate. Din păcate, are imunitatea scăzută, iar alimentaţia defectuoasă şi-a spus cuvântul: "Am avut spasmofilie, atac de panică şi aritmii. Chiar m-am speriat serios. Eu sunt mulţumit de acel tratament pe care l-am făcut, căci am scăpat şi de burtă, şi de coşuri. Dar trebuie să mănânc de acum înainte. Mi-au prescris vitamine şi mai multă odihnă", ne-a mai spus Mihai.

După o noapte în care i s-au administrat perfuzii de două ori, solistul s-a externat, iar ieri a făcut foarte multe drumuri prin Bucureşti, ignorând sfaturile medicilor de a se odihni în această perioadă.

Are maşină unicat în România!

Mihai şi-a satisfăcut un mare moft în primăvara anului 2007, când şi-a achiziţionat un Porsche decapotabil, în valoare de 60.000 de euro.

Numai că solistul şi-a dorit cu ardoare ca maşina lui să fie unicat în România, astfel că a mai scos din buzunar încă 6.000 de euro, pentru ca aceasta să fie vopsită mov. Mihai mai are în garaj şi un Peugeot 206, pe care îl conduce iubita lui, Ioana.

Iarnă de coşmar pentru vedete

Huidu s-a întors aseară în ţară

Şerban Huidu a ajuns în stare gravă la un spital din Innsbruck (Austria), după ce a suferit un teribil accident la schi.

Deşi a stat în comă câteva zile bune, medicii au reuşit să-i stabilizeze starea de sănătate. "Cârcotaşul" s-a întors aseară cu avionul de la Viena. Huidu le-a lăsat un mesaj fanilor pe blogul personal: "Am avut un accident groaznic acum o lună. Sunt treaz şi un pic ameţit. Voi continua recuperarea în ţară. Cinci săptămâni am stat în spital. Le mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine şi au trimis mesaje de bine".

Teo îşi revine la Viena

Diagnosticată cu pancreatită acută la începutul lunii ianuarie şi transportată la o clinică din Viena, starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a îmbunătăţit vizibil. Vedetei i-a scăzut febra, a început să se hrănească normal şi merge fără ajutor.

Încrezători în aceste progrese, medicii de la Clinica AKH Viena au declarat chiar că Teo ar putea fi externată zilele următoare. Teo a fost internată pe 11 ianuarie, iar medicii au optat pentru tratament şi nu pentru intervenţie chirurgicală.

Mai multe