Mihai Trăistariu a răbufnit: «Fratele meu e un nesimţit!»

31 octombrie 2013 11:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a scris pe pagina personală de Facebook o serie de cuvinte cu privire la tipul de relaţie pe care o are cu fratele său, Vasile Trăistariu.

El nu s-a ferit să recunoască faptul că este deranjat de felul în care Vasile îl foloseşte şi a admis faptul că îl consideră a fi nesimţit cu adevărat.

«Frate-miu ... pictorul ... nu vrea sa ma vada si sa ma auda !Il sun in disperare, imi aude vocea si ... inchide.Pe 5 septembrie ... am fost la Piatra Neamt sa-l cad si ... nimic ! Nicio sansa !E un salbatic !O fi artist ... dar e ... salbatic !Imi da doar sms-uri sa-i trimit bani sa-si ia calculator, sa-i platesc intretinerea ca nu-i platita de 6 luni, sa-i platesc hotelul IBIS de la Bucuresti ca sa se plimbe ( auzi ... il si alege !!! ) ... Cu alte cuvinte ... ceea ce nu vede omul de rand este : NESIMTIREA LUI !O fi talentat ... dar cu mine se comporta oribil !Si, macar de i-as fi facut rau vreodata !!!I-am decartat bani in nestire ... poate-poate s-o da pe brazda !!!Din pacate ... da ... inspira mila ... insa ... eu nu sunt BANCA NATIONALA !!!Si-a mai dat si demisia anul trecut de la scoala : era profesor de desen.A insinuat ca : EL E ARTIST ... si are nevoie sa fie LIBER !Liber ... ok ... dar ce mancam ?Ne trimite frate-miu bani ?Ne plateste el intretinerea, gazul, apa si lumina ?Ne plateste plimbarile la Bucuresti cand avem noi chef ?S-O CREADA EL !La munca fratioare !!!

P. S. : O tot trage cu Dumnezeu ! Oare nu i-a spus nimeni ca LENEA e cel mai mare pacat de la D-zeu ?», a scris Trăistariu pe Facebook.

Mai multe