Mihai Trăistariu a rezolvat un complex care-l chinuia de multă vreme. Vezi ce a făcut la o clinică din Turcia

27 martie 2013 15:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a fost întotdeauna complexat de lipsa părului. Cântăreţul a încercat diverse variante de a-şi îndesi podoaba capilară, însă toate au fost sortite eşecului. În urmă cu 8 ani, acesta a apelat chiar şi la implantul de păr, intervenţie pe care a făcut-o în România şi pentru care a plătit 50 de euro.

Cântăreţul a vorbit pentru prima dată în viaţa sa despre o problemă de sănătate care nu îi dă pace de mai bine de opt ani. Alături de Cătălin Măruţă, Mihai a fost în Turcia, unde a avut parte de o nouă operaţie de implant de păr.

"E o dramă, o veşnică dramă a mea. E drama sistemului medical românesc", şi-a început Mihai povestea. "Pot spune că am avut întotdeauna un ghinion fantastic în relaţia cu medicii din România. De data asta mi-au ciuruit capul, e plin de cicatrici. Mereu trebuie să îmi acopăr capul. Mi-au pus 250 de fire, din care s-au prins doar 11-12. Poţi să le şi numeri pentru că sunt ca o insuliţă. Nu mă mai pot tunde zero niciodată pentru că am capul plin de cicatrici şi tăieturi.", a continuat Mihai.

Măruţă i-a fost alături pe tot parcursul acestei experienţe şi a transmis operaţia la Happy Hour.

Mihai şi Cătălin au ajuns la clinica din Turcia, unde au fost întâmpinaţi ca nişte vedete

Doctorul i-a trasat forma optimă podoabei lui capilare, pentru a realiza intervenţia

Mihai s-a declarat mulţumit de forma pe care o va avea părul său

Mihai Traistariu s-a lăsat pe mâna medicilor şi a suportat cu stoicism operaţia

Mai multe