Mihai Trăistariu a scăpat de infecţia la gât cu leacuri băbeşti

19 martie 2012 18:02   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce medicii i-au pus 13 diagnostice greşite şi s-a îndopat degeaba cu antibiotice şi a ajuns pe culmile disperării, cântăreţul Mihai Trăistariu a scăpat de bacteria care i-a afectat vocea cu leacuri băbeşti.

Mihai Trăistariu a trăit un adevărat coşmar. Răguşea uşor şi a ajuns să nu mai poată duce până la capăt două concerte pe zi, de o oră şi jumătate. S-a căutat în zadar, timp de trei ani, la cei mai tari specialişti din România, însă fiecare vizită la doctor a însemnat un nou diagnostic.

„Anul trecut eram disperat. Mă trimiteau de la un medic la altul. Nu ştiam ce am, căutam şi găseam tot felul de chestii stafilococul nu-ştiu-care, streptococul nu-ştiu-cum. Eram disperat, tratam o bacterie şi apărea alta. Intrasem în panică. Am fost la foarte mulţi medici, dar până la urmă m-am tratat singur. Am vrut să merg la Viena, dar până acolo am ajuns la Vaslui, unde am găsit o miere de albine naturală. Am luat miere de albine cu propolis în neştire”, a mărturisit Mihai Trăistariu, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

Citeşte şi:

Trăistariu: «M-am infectat cu trei microbi de la pisici»

Riscă să-şi piardă vocea de 1 milion €!

Trăistariu: «Medicii m-au făcut să am candida» - VIDEO

Mai multe