Miki a făcut duş în şatră cu apă de ploaie

6 august 2010 17:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Săptămana aceasta, “Şatra”, reality show-ul de la Kanal D care aduce vedetele autohtone în mijlocul comunităţilor de rromi, i-a avut invitaţi pe Cove, Miki ex - K-pital şi actorul Claudiu Bleonţ.

Citeşte şi

Miki vrea să adopte un copil!

Cei trei invitaţi au trecut printr-o serie de peripeţii care de care mai incitante. Una dintre sarcinile pe care le-au avut de îndeplinit cele trei vedete a fost ca fiecare să confecţioneze diverse obiecte din tablă, supravegheaţi de bulibaşă.

Apoi, fiecare dintre ei a mers în centrul satului cu cazanul, găleata şi făraşele din tablă, încercând să le vândă însoţiţi de tot alaiul ţigănesc.

Copiii rromi au îndrăgit-o din prima pe solistă

Dacă în timpul zilei Miki, Claudiu şi Cove s-au descurcat onorabil cu sarcinile pe care le-au avut de îndeplinit, seara a debutat pentru cei trei cu o adevărată aventură. Vedetele au realizat cu mult regret că nici una din utilităţile cu care sunt obişnuiţi nu se potriveşte cu ce au descoperit în şatra din Târgu-Jiu.

Cove a fost foarte intrigat când a aflat că nici duş nu poate să facă, şi că eventual trebuie să aştepte să înceapă să ploua ca să se spele, după cum i-a spus nevasta bulibaşei: „Dacă ploaie pe noi, duşul e gata făcut".

Mai multe