Miliardara cu Hummer a pierdut copiii

9 noiembrie 2010 18:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Milionarul Eduard Uzunov a avut ieri o zi fericită. Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au încredinţat custodia celor două fetiţe, în vârstă de 7 şi 9 ani, iar fosta soţie îi va plăti de acum câte 2.000 de euro lunar pensie alimentară.

După un an de drumuri prin tribunale, milionarul Eduard Uzunov a primit ieri şi o veste bună. A primit custodia celor două fetiţe ale sale, Yvonne (7 ani) şi Marie Rosse (9 ani). Ba mai mult, fosta soţie, Cristina, va trebui ca până la majoratul micuţelor să plătească o pensie alimentară de 2.000 de euro, câte 1.000 pentru fiecare copil.

Culmea ironiei este că divorţul dintre cei doi soţi a fost intentat chiar de femeie, în urmă cu un an. Pe atunci, Cristina îşi acuza soţul că o bate şi a părăsit căminul conjugal.

Câteva luni mai târziu, bona fetelor a apărut ca martor în procesul de divorţ şi a făcut declaraţii incendiare. Natalia Răducescu, femeia care a avut grijă de copiii familiei timp de trei ani şi jumătate, a povestit în faţa judecătorilor că mama îşi obliga fetiţele să iasă în oraş cu amanţii ei şi le bătea dacă nu-i dădeau raportul despre tatăl lor.

Surse apropiate cuplului spun că, în urmă cu câteva zile, fetele au fost audiate în camera de consiliu pentru a alege cu cine vor să locuiască. Nu se ştie ce au declarat cele două fetiţe, dar ieri milionarul a primit custodia lor până la majorat.

Pe aceeaşi temă:

Miliardara a plecat cu Porsche-ul în cârcă!

Am găsit Hummer-ul ucigaş!

«Miliardara va plăti că mi-a omorât băiatul»

Motociclistul lovit a murit pe loc

Necazurile se ţin lanţ pentru Cristina Uzunov. La mijlocul lunii septembrie a acestui an, femeia a accidentat mortal un tânăr de 26 de ani. Ea se afla la volanul unui Hummer poleit cu aur, pe Şoseaua Pipera Tunari, când a încercat să vireze spre stânga pentru a intra pe o străduţă, moment în care a lovit un motociclist, care a murit pe loc.

Are afaceri cu fostul soţ

Cristina și Eduard Uzunov sunt parteneri de afaceri în mai multe firme. Grupul Regatta este format din 10 societăţi, iar în 9 dintre acestea Cristina Uzunov apare ca asociat alături de fostul soţ. În 3 dintre firme, femeia deţine funcţia de administrator, însă, potrivit declaraţiilor ei, i s-a interzis de către Eduard Uzunov să-şi mai exercite funcţia.

Mai multe