Miliardarul care colecţionează bombe sexy

30 iunie 2012 15:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Fiţe de miliardar. În fiecare an, magnatul Richard Lugner dă sudori reci organizatorilor faimosului Bal al Operei din Viena, fiindcă vine însoţit de “bombe” sexuale la un eveniment select.

Miliardarul austriac Richard Lugner (80 de ani) invită atât femei frumoase cu reputaţie de "bombe" sexy, cât şi actori celebri la cea mai protocolară serată de pe continentul european, unde se întâlnesc şefi de stat şi crema societăţii şi a lumii afacerilor.

Pentru aceasta, plăteşte circa 150.000 € divelor, pentru ca să-l însoţească şi să dea autografe, dar şi 36.000 € pe lună prestigioasei instituţii care organizează balul.

Faptul că vine împreună cu astfel de invitaţi este considerat "de prost gust" de către cei care se consideră "nobili".

Lugner a fost excomunicat de Biserica Catolică, pentru că a deschis o clinică de avorturi într-un spaţiu al său din plin centrul Vienei.

În 2011, el a invitat-o la Balul Operei pe Karima El Mahroug, mai cunoscută sub numele Ruby, despre care se spune că a fost amanta minoră a lui Silvio Berlusconi.

Înalta societate vieneză s-a revoltat, în timp ce magnatul şi-a sfidat concitadinii, susţinând că prezenţa fetei mai degrabă ridică prestigiul balului decât îl prejudiciază.

Lugner a fost căsătorit cu Christina, în vârstă de 50 de ani, de care a divorţat în 2007. Ei au împreună 2 copii, Alexander şi Andreas.

Fişă de milionar

- Născut la 11 octombrie 1932 în Viena- Afaceri în domeniul construcţiilor şi în domeniul imobiliar, comerţ- Proprietarul shopping mall-ului Lugner City- Avere: 1,1 miliarde €

Mai multe