Milionarul George Cornu, la perfuzii zile la rând! Iubitul Marinei Almăşan e grav bolnav

17 mai 2012 14:04   Actualitate
Ultima actualizare:

George Cornu e cu sănătatea în piuneze! Iubitul Marinei Almăşan a avut o criză de pancreatită şi a fost nevoit să stea la perfuzii.

Cu greu, milionarul s-a prezentat la procesul de divorţ pe care îl are cu soţia lui. George Cornu a spus că soţia lui vrea 35 de milioane de euro, însă nu are să-i dea aceşti bani.

"Soţia mea crede că eu sunt plin de bani si că acum o să se umple de bani. O să-i las casele cu tot cu credite. Pentru că tot ce am făcut până acum am făcut  prin muncă şi credite. Am credite de 100 milioane de euro".

Iubitul Marinei Almăşan a mai spus că soţia lui trăieşte în continuare cu amantul său, dar nu e deranjat de acest lucru.

"Să fie sănătos, este împreună cu amantul şi acum. Mă deranjează că e neserioasă. Trebuia să spună, mă lăsa în pace, nu mă tracasa atât. Ea e dependentă de un alt bărbat. Cu prima soţie am avut un divorţ normal, ea e inconştientă".

Din cauza problemelor din ultima perioadă starea de sănătate a lui Georgică Cornu s-a înrăutăţit.

"Lăsaţi-mă, am stat la perfuzii până aseară, am făcut o criză de pancreatită. Sunt bolnav şi am fost trei zile sub perfuzii. Se întâmplă asta când sunt foarte stresat", a declarat Georgică Cornu la Acces Direct.

Mai multe