Minculescu: «Ficatul soţiei mele s-a regenerat»

25 septembrie 2009 18:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Abia acum solistul trupei Iris a avut curajul să povestească despre toate chinurile prin care a trecut din cauza bolii de care suferă, polichistoză hepato-renală, afecţiune care tatălui său i-a fost fatală: „Am cântat odată la Congresul Anesteziştilor, iar doctorii de acolo spuneau: «O bagă bine Ciroză ăsta!». Nu puteau să creadă că sufeream de altă boală. Momentul critic a fost în luna februarie, când cântam plângând de durere sau mă spălam pe dinţi stând într-o parte, căci ficatul apăsa pe nervul sciatic", şi-a deschis el sufletul, joi seară, la emisiunea "Naşul", de la B1 TV.

Toate aceste suferinţe fizice au rămas doar amintiri, căci atât Cristi, cât şi soţia lui, Rodica, cea care i-a donat o bucăţică din ficatul ei, se simt foarte bine.

„Ficatul soţiei mele s-a regenerat, iar ea este sănătoasă. Îmi amintesc că, după operaţie, ne-au pus în saloane diferite, la terapie intensivă. Se gândiseră că dacă moare unul dintre noi să aflăm cât mai târziu. Când am deschis ochii, am avut o singură dorinţă: să o văd pe Rodica!", a mai povestit Cristi, care va reveni împreună cu Iris cu un megaconcert, pe 8 octombrie, la Sala Polivalentă.

Mai multe