Mirabela Dauer: «Nu am avut ce îmbrăca şi încălţa în copilărie»

19 august 2012 11:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Mirabela Dauer, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, nu a avut deloc o copilărie uşoare.

Cântăreaţa a povestit pentru revistapasiuni.ro câteva momente din copilărie care au marcat-o profund şi au transformat-o în omul care este astăzi.

Provenind dintr-o familie de iudei, Mirabela Dauer a simţit timp de 11 ani absenţa tatălui ei, arestat din motive politice. «Cea mai mare "nenorocire" din viaţa mea a fost lipsa tatălui meu la vârsta la care aveam cea mai mare nevoie de el. L-am vizitat în primul an de închisoare şi apoi a fost  transferat tocmai la Poarta Albă şi l-am revăzut când a fost eliberat şi eu aveam 14 ani, eram deja o domnişoară», a povestit ea.

Deşi acum are o situaţie financiară de care nu se poate plânge, în copilărie artista a trecut prin nenumărate lipsuri. Pentru că mama ei nu avea bani, cântăreaţa era nevoită să poarte mereu hainele ce-i rămâneau mici surorii ei.

"Ce dezbrăca ea, imbrăcam eu, iar pantofii ei nu mi se potriveau, erau prea mari, iar ca să-i pot încălța le puneam o bucată mare de vată la vârf. Uneori mâncam pâine cu magiun, iar atunci când aveam și unt era o adevărată sărbătoare. Când  a venit acasă tata (n.r din puşcărie) era iarnă iar eu nu aveam paltonaș. El și-a dat jos haina kaki de deținut și mi-a făcut mie o hăinuță", a mai spus Mirabela Dauer, care a vorbit şi despre sufletul ei pereche, pe care nu l-a găsit însă niciodată.

"E greu să-ți găsești sufletul pereche. Eu nu l-am găsit niciodată, dar nici nu l-am căutat: Acum nu cred că mai am timp pentru așa ceva, nu mă mai interesează. Mă consider o persoană împlinită așa cum sunt acum", a mai declarat cântăreaţa pentru publicaţia citată.

Mai multe