Miracol! A venit cu braţul la pachet şi acum îi funcţionează perfect

19 decembrie 2014 21:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Incredibil! După ce a venit cu mâna dreaptă în pungă, tăiată de lângă cot, un chinez uluieşte lumea medicală folosindu-şi membrul ca înainte de accident. Medicii i-au montat nerv cu nerv braţul la loc.

Chen Tian, de 21 de ani, din oraşul Dongwan, provincia Gansu (nord-vestul Chinei), poate să-şi folosească braţul perfect, după ce l-a avut tăiat complet în urma unui accident, în luna octombrie.

Bărbatul lucra la o fermă, când mâna i-a fost retezată, deasupra cotului, de o maşină agricolă. A fost trimis, imediat după accident, la un spital din Lanzhou. Chen a ajuns la chirurgi cu braţul în pungă, iar aceştia au reuşit să i-l pună la loc, reconectând cu atenţie nerv cu nerv.

Operaţia a durat opt ore. Braţul şi-a recăpătat toate funcţiile normale în numai câteva săptămâni. Bărbatul a trebuit să mai facă doar terapii de îmbunătăţire a funcţionării articulaţiei şi de videcare a rănilor în urma secţionării. În final, braţul chinezului a fost reparat în chip miraculos.

Chen Tian poate deja să-şi reia activităţile la fermă ca altădată. Nu şi-a pierdut nici capacitatea de a simţi, la pipăit. Nu mai are deja nici o durere, după ce a îndurat suferinţe inimaginabile imediat ce braţul i-a fost retezat şi până i-a fost reataşat şi vindecat.

Mai multe