Miracol! Trăieşte după ce a zburat 5 ore pe roata avionului

21 aprilie 2014 18:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Incredibil! Un băiat de 16 ani a călătorit 5 ore şi jumătate ascuns în trenul de aterizare al unui avion, din California până în Hawaii. A rezistat eroic la temperatura de -62 grade, la 11.000 metri altitudine.

Adolescentul din Santa Clara, California, a avut parte duminică de o experienţă mai ceva ca în filme. După ce s-a certat cu părinţii, el a fugit de acasă şi a luat hotărârea să plece în lume. A sărit gardul aeroportului din San Jose şi a reuşit să se furişeze în trenul de aterizare al avionului care urma să plece spre Hawaii. În timpul zborului peste Pacific, băiatul şi-a pierdut conştienţa.

S-a ascuns în locaşul unei roţi din trenul de aterizare

A leşinat, fiindcă la altitudinea de 11 mii de metri plămânii nu mai pot funcţiona normal. "Este o adevărată minune de Paşte că a supravieţuit. Putea să cadă în ocean sau să moară îngheţat", au spus autorităţile de la aeroportul de destinaţie, din Hawaii, care l-au descoperit rătăcind, năucit, în jurul aeronavei. Băiatul şi-a revenit miraculos în simţiri după aterizare. El nu a fost arestat pentru "bravura" sa, dar a fost predat serviciilor pentru ocrotirea minorilor, după ce medicii i-au oferit îngrijiri.

Un român a zburat în trenul de aterizare de la Viena la Londra

În 2010, românul Andrei Culea, de 20 de ani, a zburat 1.288 de kilometri în trenul de aterizare al unui avion, de la Viena la Londra. Norocul lui a fost că aeronava, care aparţinea familiei regale din Dubai, a fost pilotată la o altitudine mai mică decât cea normală, din cauza unei furtuni. Şi-a riscat viaţa în căutarea unui loc de muncă în construcţii în capitala britanică.

Mai multe