Mircea Badea a tremurat de emoţie! Carmen Brumă a născut după zece ore de travaliu

15 mai 2014 7:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Carmen Brumă a devenit miercuri seară pentru prima dată mămică. Prezentatoarea a născut natural un băieţel perfect sănătos după zece ore de travaliu. Iubitul ei, Mircea Badea, a avut emoţii mari şi i-a stat alături brunetei încă de la primele ore ale dimineţii. 

După ce şi-a văzut bebeluşul, Mircea Badea a răsuflat uşurat. El a acordat primele declaraţii reporterilor de la Star Matinal. Vizibil fericit, jurnalistul a mărturisit că a fost foarte încordat, mai ales că nu ştia ce se petrece în sala de naşteri. 

"Sunt detensionat nervos pentru că a durat mult şi nu am avut informaţii o lungă perioadă de timp. Ultimele date erau legate de o durere intensă. Am fost foarte încordat şi este epuizantă senzaţia asta de încordare şi pe fond de oboseală. Mama copilului nu a dormit, exact ca mine, adică vreo 2 ore în 36 de ore, şi a mai suportat un travaliu la care nici nu vreau să mă gândesc.

Este o uşurare pentru că ambii sunt ok, din toate punctele de vedere. La mine detensionarea e o formă de fericire. Nu ştiu de ce a durat atât, a fost naştere naturală care nici nu ştii când începe, dar când se termină! A durat vreo 10 ore.

Am fost de la 5 dimineaţa la spital, dar nu asta e problema. Pot să mai stau încă o săptămână nedormit dacă e nevoie. Am scăpat de o încărcătură nervoasă, deci o traducem în termeni de fericire.

Numele va fi ales de mama lui care are mai multe opţiuni. Eu nu am nicio idee productivă. Mie Taz mi se pare o variantă. Este scurt şi viril", a spus Mircea Badea la Antena Stars după ce a menţionat că a epuizat o listă întreagă cu numele personajelor din desene animate.

Citeşte şi:

Prima reacţie a lui Mircea Badea după ce a născut Carmen Brumă

FOTO Carmen Brumă a născut un băieţel! Mircea Badea este în culmea fericirii

Mai multe