Mircea Badea e supărat rău: «Băga-ţi-ai p…a în mă-ta» - VIDEO

26 iunie 2010 19:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Amendat de CNA de nenumărate ori pentru limbajul folosit în emisiunea "În gura presei", Mircea Badea nu se poate abţine nici măcar (sau mai ales) în timpul pauzelor publicitare.

"Băga-ţi-ai p...a în mă-ta", scapă realizatorul TV după ce anunţă reclamă şi soarbe din paharul de apă, neobservând că echipa de producţie l-a lăsat "în direct".

CITEŞTE ŞI:

Mircea Badea, uluit de freza lui EBa: "Uau cum arăta!" - VIDEO

Mircea Badea: "Eu pot să fiu parlamentar pe smardoială" - VIDEO

Mircea, iubita ta este model!

Înjurătura zdravănă a venit după o gură de apă şi la finalul unei discuţii despre colegii parlamentari ai lui Teo Trandafir. Se pare că Badea a fost afectat de subiect şi a simţit nevoia să îşi exteriorizeze nervii.

Conform unui studiu realizat de Consiliul Naţional al Audiovizualului, publicat în luna martie a acestui an, emisiunea lui Mircea Badea de pe Antena 3 a fost desemnată cea mai violentă emisiune de divertisment şi pamflet din România.

Mircea Badea a declarat după aceea că emisiunea lui a fost desemnată cea mai violentă emisiune de divertisment şi pamflet din România, iar Dan Diaconescu are la  OTV este cel mai violent program de dezbateri. Consiliul Naţional al Audiovizualului a făcut studiul în urma căruia ar fi reieşit tocmai acest lucru împreună cu UNICEF.

Mai multe