Mircea Baniciu: «Sunt tare mândru de fiica mea»

24 iulie 2012 17:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Ana, fiica solistului Mircea Baniciu, s-a alăturat trupei LaLa Band.

Astfel că, din această toamnă, Ana îşi va face debutul în actorie, în serialul „Pariu cu viaţa" (PRO TV), unde o va interpreta pe Dana, o fată care va fi autoarea unor intrigi amoroase.

„E o fată plină de viaţă, dornică mereu de distracţie. Dana va aduce un plus de bună dispoziţie, dar şi intrigi amoroase.

Eu sunt o persoană liniştită, la locul meu, faţă de Dana, care este opusul, dorind mereu să iasă în evidenţă", a spus Ana.

Prima zi pe platourile de filmare din Buftea a fost emoţionantă pentru fata cântăreţului:

„Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului meu, am uitat de Ana de zi cu zi şi m-am transformat în Dana".

Blonda care a luat bacalaureatul, în acest an, cu nota 8.85, are şi o voce incomparabilă cu care va încânta fanii LaLa Band.

„Cânt de când mă ştiu, mai ales că trăiesc într-o familie de artişti. Tatăl meu, Mircea Baniciu, a făcut parte din trupa Phoenix.

Am absolvit Şcoala de Muzică din Bucureşti, secţia pian, am participat la festivaluri internaţionale în străinătate unde am obţinut numeroase premii", a mai spus blonda.

Mircea Baniciu (foto stânga), aflat în Bulgaria, a avut doar câteva cuvinte de spus despre fata lui care îi umple inima de bucurie: „Sunt tare mândru de fiica mea".

Mai multe