Mircea Radu, şomer cu vilă de lux

3 decembrie 2009 20:52   Actualitate
Ultima actualizare:

A prezentat zece ani emisiunea „Din dragoste", unde a fost remunerat direct proporţional cu audienţa şi, de parcă a presimţit vremurile de restrişte, Mircea Radu s-a gândit să facă o investiţie de viitor.

    Citeşte şi:        Mircea Radu a intrat în depresie         Mircea Radu a făcut presiuni pentru o emisiune nouă?        Mircea Radu, şmecher în trafic pe două roţi

Fosta vedetă a postului Antena 1 a redus drastic cheltuielile zilnice, a pus ban pe ban şi şi-a construit o vilă somptuoasă, cu etaj şi curte spaţioasă, în comuna Mogoşoaia.

Mircea Radu locuieşte pe o stradă lăturalnică, însă are vecini de seamă, cu vile cel puţin la fel de cochete, însă, din păcate pentru ei, autorităţile locale nu s-au înghesuit să le asfalteze aleea.

Şomer din primăvara acestui an, când emisiunea "Din dragoste"a dispărut din grila de programe a postului Antena 1, Mircea Radu nu are nici o sursă de venit.

Şi, cum iarna se apropie cu paşi repezi, vedeta trebuie să scoată din nou bani de la ciorap, pentru a-şi putea achita utilităţile, în valoare de câteva sute de euro pe lună.

Mai multe