Mireasa Diana Bişinicu a venit la nuntă cu şalupa

14 iulie 2012 16:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Zi mare sâmbătă pentru Diana Bişinicu. S-a căsătorit civil şi religios, în Constanţa, cu iubitul ei Cătălin Andrieş, după doar un an de relaţie. Şi, dacă alţii apar la astfel de evenimente în limuzine sau pe cai albi, ea a ales un mijloc de transport original: o şalupă.

Într-un peisaj de vis, la malul mării, frumoasa cântăreaţă Diana Bişinicu şi producătorul Digi Sport Cătălin Andrieş şi-au unit destinele în prezenţa familiilor şi a prietenilor.

Sâmbătă, în jurul orei 13.00, exagerat de relaxată după o lună de muncă la foc continuu pentru pregătirea evenimentului, artista şi viitorul soţ au ajuns cu o şalupă pe pontonul hotelului Laguna din Mamaia, unde urma să aibă loc cununia civilă.

Diana a avut un decolteu generos

Îmbrăcată într-o superbă rochie verde, cu părul puţin ondulat, prins lejer, Diana a făcut furori şi a fost intens admirată de naşii Gabriela Cristea şi Marcel Toader.

Întâlnirea a debutat cu un mic incident: Diana şi-a prins rochia în tocul pantofului exact în momentul în care naşul o ajuta să coboare pe ponton, din şalupă.

A rupt-o puţin, însă cântăreaţa a luat întâmplarea ca pe un semn bun, fiindcă "a călcat-o cu piciorul drept".

La final, proaspeţii însurăţei s-au sărutat cu foc

Şi ginerică a avut ceva probleme. În timpul oficierii cununiei, a fost cea mai emoţionată persoană, aşa că până a spus "DA" şi până a semnat în cartea de căsătorii Cătălin a transpirat atât de mult că storceai cămaşa de pe el. Chiar el a recunoscut că "nu e din cauza căldurii"!

După ce au ciocnit un pahar de şampanie, s-au pregătit pentru cununia religioasă.

Gabriela Cristea a ajutat-o pe fina sa să îmbrace rochia de mireasă, iar socrii au împodobit-o cu bijuterii din diamante, pentru a-i arăta preţuirea lor.

Ca o prinţesă a arătat Diana în rochia semnată Ana Maxim şi încălţată cu sandale ca ale lui Kate Midlleton, de la Jimmy Choo.

La ora 18.00, Diana şi Cătălin, însoţiţi de alaiul de nuntaşi, s-au îndreptat către biserica Sfântul Mina din Constanţa, oraşul natal al miresei.

Mai multe