Mirela Boureanu se iubeşte cu un student la filosofie

12 ianuarie 2012 12:54   Actualitate
Ultima actualizare:

De curând, frumoasa prezentatoare a celui mai iubit show matrimonial din România, Mirela Boureanu Vaida, a făcut o mărturisire cel puţin şocantă: a spus că se iubeşte cu un student la filosofie.

Soţul Mirelei nu a părut deloc surprins, ba chiar a confirmat cele spuse de frumoasa vedetă Antena 1. Mirela Boureanu, frumoasa prezentatoare a reality show-ului Mireasă pentru fiul meu şi-a uimit de curând cunoscuţii cu o mărturisire cel puţin şocantă: a spus că se iubeşte cu un student la filosofie. Şi pentru ca afirmaţia să fie şi mai şi, soţul Mirelei a confirmat totul.

"Iubesc un student la filosofie! Soţul meu s-a înscris la a doua facultate, e boboc la Filosofie!" a fost declaraţia Mirelei. Acest lucru le-a schimbat puţin viaţa cuplului, a cărui casă a fost împânzită de cărţi de profil: "De la baie şi pană în bucătărie mă lovesc de un Kant, Schopenhauer, Nietzsche etc".

Adevărata provocare a fost atunci când au trebuit să caute cea mai adecvată ţinută, pentru a participa la balul bobocilor. Acum în ianuarie, emoţiile sunt cu atât mai mari pentru Mirela şi soţul său, pentru că începe prima sesiune.

Mai multe