Mirela Boureanu Vaida îşi admiră maşina din parcare fiindcă îi e frică s-o conducă

18 ianuarie 2012 11:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Frumoasa Mirela Boureanu Vaida a cumpărat recent maşina de familie pe care şi-o dorea de multă vreme. Deşi spune că a găsit maşina perfectă, prezentatoarea reality-showului "Mireasă pentru fiul meu" o admiră doar din parcare, pentru că îi este frică să o conducă.

Nici cei 20.000 de kilometri făcuţi de ea în ultimii doi ani n-au convins-o să se apropie de nou nouţul automobil. Până se va acomoda cu maşina perfectă va merge în continuare la platourile de filmare cu "Buburuza" aşa cum şi-a poreclit micuţa maşină de oraş.

"Am găsit maşina de familie perfectă! E nouă, automată, încăpătoare, dar stă în faţa blocului pentru că îmi este frică s-o conduc.. E prea mare pentru mine şi prefer să rămân la prima mea iubire, "Buburuza", o maşină de oraş micuţă de care sunt foarte ataşată. Momentan, mă bucur de cea nouă doar privind-o în parcare" a declarat Mirela.

Noua maşină i-a schimbat puţin Mirelei şi perspectiva asupra vacanţei de vară. Prezentatoarea şi soţul ei au scos pentru moment din calcul planul de a folosi noua maşină, aşa cum îşi doreau, într-un tur al Europei la care visau de mult timp, o călătorie fără destinaţie precisă, doar cu harta în mână.

Mai multe