Mirii, la nuntă cu elicopterul

11 aprilie 2010 18:34   Actualitate
Ultima actualizare:

O nuntă nemaivazută a avut loc ieri, în Târgu-Jiu. Mihaela, în vârstă de 21 de ani, fiica unui cunoscut şi controversat om de afaceri de etnie rromă, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Damin Andronache, de 20 de ani.

Socrul mic, Dan Bârcină, cunoscut ca Dan Goeru, care deţine Aviaţia Utilitară Bucureşti, a organizat un adevărat spectacol aerian, trei elicoptere survolând, fără încetare, pe parcursul zilei, municipiul Târgu-Jiu.

Dintr-un elicopter au fost aruncate petale de trandafiri şi bomboane, iar altul a purtat în înaltul cerului fotografia celor doi miri şi un banner imens pe care scria: «Casă de piatră, Mihaela şi Damin».

După ce mirii s-au plimbat prin oraşul lui Brâncuşi cu maşina decapotabilă, s-au urcat şi ei în elicopeter şi au făcut o plimbare deasupra oraşului. Ei au avut 11 naşi din Bucureşti, Timişoara, Piteşti, Lugoj şi Târgu-Jiu, cei din Lugoj fiind aduşi şi ei la Târgu-Jiu cu elicopterul.

Cântăreţi de renume au venit la nunta fiicei lui Dan Goeru. Adi Minune, Nicolae Guţă, Sorina şi mulţi alţii au cântat la "Nunta Mileniului", aşa cum a fost catalogată de unii dintre nuntaşi.

Damin a purtat un costum Armani, cumpărat cu 2.500 de euro din Milano, iar mireasa, o rochie Valentino care a costat 5.000 de euro. Şampania oferită nuntaşilor a fost franţuzească, iar paharele cu care s-a băut au fost unele speciale, încrustate cu cristale Swarowski.

Maşinile nuntaşilor au fost unele cu mulţi cai putere. Nunta va dura până vineri, ca la ţigani.

Mai multe