Miron Cozma este disperat. Marinela Niţu, grav bolnavă: «Are dureri enorme»

9 iunie 2014 12:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Marinela Niţu este grav bolnavă şi a fost izolată de toată lumea. Miron Cozma, soţul ei, nu a mai văzut-o de ceva vreme şi nici nu poate vorbi cu ea, pentru că bruneta nu are voie să intre în contact cu aparatura electronică

Luceafărul Huilei a povestit că soţia lui a făcut varicelă şi zona zoster, o infecţie virală ce dă dureri mari şi afectează rădăcinile nervoase. Din acest motiv, Marinela e izolată de orice contact cu oamenii, dar şi cu tehnologia modernă. Din fericire, răspunde la tratament şi Marinela e din ce în ce mai bine.

"A luat varicelă, nu a făcut-o în copilărie şi s-a îmbolnăvit acum. Culmea, a luat şi «zona zoster». Ultima dată când am văzut-o, arăta destul de bine. Are dureri enorme. E o minune că şi-a revenit cât de cât şi că a avut o evoluţie cât de cât bună. Nu poate să vorbească nici la telefon, boala este pe faţă. Nu trebuie să intre în incidenţa niciunei raze, nici telefon, nici laptop, nici televizor", a declarat, cu ochii în lacrimi, Miron Cozma la "Star Magazin"; de la Antena Stars.

FOTO Marinela Niţu a renunţat la haine pentru o nouă piesă. Miron Cozma adoră pozele

Mai multe