Mirosul de prăjeală dispare cu zahăr şi lămâie

21 iulie 2010 15:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Anca Andron ne-a dezvăluit un truc din bucătăria ei.

Dacă nu poţi scăpa de mirosul de prăjeală din bucătărie, caramelizează într-o tigaie puţin zahăr şi adaugă peste el suc de lămâie.

Mirosul plăcut de zahăr caramelizat îl vă acoperi pe cel de prăjeală.

Click! Dă-ne un sfat util şi te premiem!

Eşti expert în curăţenie? Cunoşti toate trucurile din lume pentru ca locuinţa ta să fie "lună"? La capitolul bucătărie nu te întrece nimeni? Ştii cele mai bune leacuri cosmetice? Spune-ni-le şi nouă şi te premiem!

Click! te provoacă să dezvălui cele mai tari "trucuri" utile pe care le cunoşti.

Scrie-ne despre toate acestea pe adresa redacţiei, Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic "Pentru Rubrica Sfaturi Utile" sau trimite-ne un email la adresa sfaturiutile@click.ro.

Cel mai bun sfat al lunii va fi premiat cu un abonament pe 3 luni la ziarul Click!

Mai multe