Mitică, ai grijă că e groasă!

5 martie 2010 16:21   Actualitate
Ultima actualizare:

"Toată lumea vrea să aibă boala mea, dar nici nu ştiţi cât e de groaznică!", se plângea Dragomir, dar nu reuşea decât să-i trezească hohote de râs lui Gigi Becali.

"Eu am colindat toată lumea ca să-i găsesc leac, de la New York până la Viena şi Hanovra", mărturisea preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, în momentul în care s-a aflat că suferă de priapism.

Mai citeşte:

La un pas să-i putrezească penisul din cauza unei erecţii de trei săptămâni

Mitică o are mereu tare

Dragomir: "Doar proştii cred că Lupescu poate conduce FRF!"

Iar spusele bătrânului om de fotbal, supranumit "Oracolul din Bălceşti", s-au dovedit a avea şi de această dată greutate. O dovedeşte un caz petrecut zilele trecute în India.

O intervenţie chirurgicală i-a salvat viaţa unui om de afaceri, care avea penisul în erecţie de... trei săptămâni! Medicii au reuşit să-l salveze de la moarte, însă bărbatul în vârstă de 55 de ani a rămas impotent definitiv.

"Era prea târziu când pacientul a venit la noi. În cazurile de priapism, tratamentul trebuie administrat în maximum şase ore, altfel problema poate fi mortală, pe lângă faptul că penisul se degradează iremediabil", a explicat medicul indian Avişek Mukherjee.

"În timpul erecţiei, fluxul sangvin se opreşte. Dacă erecţia persistă mai mult de o oră, irigarea cu sânge a penisului este redusă, ceea ce poate duce la afectarea organului. Se poate ajunge chiar la gangrenă", a mai spus Mukherjee.

Gigi Becali: "Dragomir are boala lu' Carol al II-lea. A luat toate medicamentele din lume şi niciunul nu face faţă. Nu i se îndoaie, stă tot timpul «par»".

Mai multe