Mitică Dragomir: «Copos este viril tare!»

2 septembrie 2010 15:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Oamenii de fotbal au fost surprinşi de dezvăluirile apărute în ultimele zile legate de viaţa extraconjugală a patronului Rapidului. Vestea că acesta ar urma să aibă un copil cu amanta sa, Elena Stoica, nu l-a şocat însă pe preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Recunoscut că nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume, Dumitru Dragomir a găsit o explicaţie pentru situaţia delicată în care se află patronul Rapidului.

Mitică de la Ligă a declarat că, probabil, boss-ul din Giuleşti are nevoie de o preocupare la „bătrâneţe" şi l-a sfătuit să facă, dacă poate, cât mai mulţi copii, pentru că, slavă Domnului, are cu ce să-i crească.

„Domn'e, Copos e bogat, din partea mea, să aibă cât mai mulţi copii, că sigur nu vor duce grija zilei de mâine. Are bani să le dea când vor creşte. Pe undeva îl înţeleg, pentru că nu are nepoţi şi nu are cine să-i umple timpul la bătrâneţe, să-i ţină de urât. Fotbalul nu este de ajuns, mai bine e cu ăştia mici pe lângă tine. O să se simtă şi mai tânăr", a comentat, pentru Click!, cel supranumit Corleone.

Citeşte şi:

Copos şi-a anunţat personal nevasta că face copil cu amanta

Dragomir îl laudă însă pe patronul echipei din Giuleşti pentru faptul că are grijă de aspectul său. "Copos e metrosexual, se vopseşte la păr, are grijă să nu se îngraşe, să nu facă burtă. O fi şi viril tare...", a mai spus Dragomir.

Finanţatorul Rapidului, însă, nici nu vrea să audă de alţi moştenitori în afara Alexandrei, fiica pe care o are cu Cristiana, soţia sa.

„Toate sunt numai minciuni. Nici nu are rost să comentez asemenea lucruri. Am peste 2.500 de angajaţi la firmele mele, cum ar fi acum să credeţi orice minciună pe care o spune fiecare?", a spus George Copos pentru Click!

George Copos va avea un copil cu amanta

Soţia lui Copos, despre sarcina amantei: «Întrebaţi persoanele implicate»

Elena Stoica, 31 de ani, angajată la una dintre firmele patronului rapidist, e însărcinată în cinci luni. Se pare că George Copos şi-a anunţat personal soţia, în urmă cu ceva timp, despre această situaţie delicată.

Şi ei au căsnicii cu probleme

Paszkany are amantă cu 20 de ani mai tânără

Patronul campioanei CFR Cluj a decis să nu îşi mai ascundă povestea de dragoste extraconjugală pe care o are cu Anamaria Feher, o fată cu 20 de ani mai tânără decât el. Cei doi şi-au făcut apariţia pentru prima dată împreună în ianuarie 2009, atunci când s-au întors din Dubai, unde petrecuseră Revelionul.

Omul de afaceri este căsătorit cu Kinga, care i-a dăruit doi copii, o fată, Timea, şi un băiat, Robert. De ceva timp, soţia lui Paszkany s-a mutat de acasă, iar patronul echipei din Gruia şi-a adus iubita să locuiască alături de el.

Giovani, anunţat că are un copil în Germania

Şi impresarul Giovani Becali a avut parte de surprize în viaţa de familie. Machedonul a fost ameninţat de soţia sa, Stella Narda, cu divorţul, în cererea adresată justiţiei femeia invocând desele absenţe de la domiciliul conjugal.

Giovani şi Stella au împreună trei fete, cea mică, Laura, părăsind pentru o perioadă România cu destinaţia Columbia, alături de mama ei.

În plus, în 2007, o altă veste -şoc. O femeie din Germania pretindea că e mama copilului lui Giovani. Acesta are un băieţel de opt ani, Bernhard, despre care femeia spunea că e leit tatălui său.

Borcea divorţează pentru o femeie de afaceri din Timişoara

Lumea mondenă a fost cutremurată săptămâna trecută de ştirea care dezvăluia faptul că dinamovistul Cristi Borcea intenţionează să pună capăt căsniciei pe care o are cu Mihaela.

Deşi relaţia celor doi datează de mai bine de 22 de ani, se pare că Borcea s-a îndrăgostit de o femeie de afaceri din Timişoara pe care doreşte să o ia de nevastă.

„Amanta" are 26 de ani şi ar deţine, alături de Cristi, spun apropiaţii şefului de la Dinamo, un apartament la Monte Carlo şi altul la Miami. Căsnicia lui Borcea ar urma să se termine oficial în acest an, pentru ca în 2011 să se poată însura cu iubita. Borcea are cu Mihaela trei copii, doi băieţi şi o fată.

Mai multe