Mitică Dragomir: «Nu am timp nici pentru nevastă-mea!»

11 august 2010 16:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal este un om ocupat. Dumitru Dragomir nu-şi mai vede capul de treburi, ba cu fotbalul, ba cu afacerile de care încă se mai ocupă, ce-i drept, împreună cu fiul său, Bogdan.

"Nu mai am timp de nimic", se plânge Corleone, care abia apucă să stea câteva ore alături de soţia sa, Vica.

Fotbalul i-a dat multe în viaţă, dar acum îi ocupă aproape tot timpul. Programul lui Mitică de la Ligă este extrem de încărcat, mai ales acum, de când a reînceput campionatul şi stă zilnic la sediul LPF cu orele.

"Sunt obosit, recunosc. Nu am apucat să plec în concediu să mă relaxez şi eu", a spus Dragomir.

"Şi nevastă-mea îmi zice mereu că muncesc prea mult şi nu mai am timp de nimic. Chiar e îngrijorată din cauza programului meu, a oboselii", a mai precizat acesta.

Deşi poate mulţi îl invidiază şi presupun că are o viaţă roz, Dumitru Dragomir explică faptul că banii nu sunt totul şi că se uită de multe ori cu ciudă la oamenii simpli de pe stradă: "Degeaba ai bani, dacă nu eşti sănătos sau nu ai acasă o familie care să te iubească. Eu, din punctul ăsta de vedere, sunt un norocos. Am o familie trăznet. Recunosc însă că atunci când văd oameni plimbându-se prin parc îmi imaginez cât de fericiţi trebuie să fie...pentru că eu nu am parte de aşa ceva... Mă mai ceartă şi nevastă-mea când îi mai povestesc."

E înnebunit după nepoţi

În week-end, Dragomir profită de timpul liber pentru a sta împreună cu cei doi nepoţi, Bogdan Călin, în vârstă de şase ani, şi Robin, care de curând a împlinit şase luni.

„Am eu gura mare, dar sunt sensibil rău când vine vorba de nepoţii mei. Mă topesc numai dacă se uită la mine", mărturiseşte preşedintele LPF, care a spus că le va lăsa celor doi băieţi ai fiului său, Bogdan, întreaga avere.

Mai multe