Mitoşeru s-a despărţit din nou de Noemi: «Ne-am îmbrâncit, ne-am înjurat, am zis "Gata!"»

11 mai 2012 12:31   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce, în urmă cu trei zile, Mihai Mitoşeru s-a împăcat cu iubita lui, Noemi, de care se despărţise în urmă cu câteva săptămâni, aseară acesta a anunţat că s-a despărţit din nou de brunetă, de data aceasta definitiv.

Dacă la prima despărţire plângea şi mărturisea spăşit că a greşit, de data aceasta Mitoşeru nu pare să mai sufere deloc după Noemi.

Mai mult, el pare să aibă dubii în privinţa sentimentelor pe care le are pentru cea care i-a fost alături timp de 7 ani.

"Eu chiar am fost drăguţ, ea ca de obicei s-a purtat la fel de rece cu mine. M-am săturat să iau totul asupra mea", a spus el, explicând că despărţirea a fost una deloc paşnică.

"Ea avea în cap doar că eu am stat cu una, când eram despărţiţi. Ne-am imbrancit, ne-am injurat! E urat! Tocmai de asta am zis, gata! De doua zile de cand sunt singur mi-am dat seama: daca nu o mai iubesc? Poate nici ea nu ma mai iubeste, ca poate se schimba intr-un an si jumatate...Nu vreau sa ajungem sa spunem tampenii. Asta e, am spus deja mult prea multe", a spus el în emisiunea lui Dan Capatos.

Citeşte şi:

Mihai Mitoşeru şi Noemi Dragomir s-au împăcat: «E greu să uităm ce s-a întâmplat. Trebuie să renunțăm la reproșuri»

Mihai Mitoşeru: «M-am îndrăgostit de Raluca, dar o iubesc pe Noemi!»

Mihai Mitoşeru, după despărţirea de Noemi: «Am plâns în maşină»

Mai multe