Moare în fiecare zi pentru 1.500 $

7 mai 2014 19:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Chuck Lamb şi-a lăsat slujba de inginer IT ca să facă pe mortul în filme şi emisiuni.

Chuck Lamb este cel mai „mincinos mort în viaţă". Actorul din Ohio, Statele Unite, are o pasiune mai puţin obişnuită: îi place să moară în filme şi câştigă 1.500 de dolari pe zi .

E mort după şi pentru actorie! Chuck Lamb (56 de ani) şi-a dezvoltat această pasiune din 2005, când a renunţat la slujba lui decentă de inginer IT ca să facă pe mortul în filme şi în show-uri de televiziune. Bărbatul nu are talent de actor, dar şi-ar fi dorit să devină un star la Hollywood.

Hobby-ul său neobişnuit îi aduce zilnic 1.500 de dolari (4.773 lei) şi are deja peste 50 milioane de fani. Americanul căsătorit şi cu 6 copii susţine că se distrează de minune punându-se în ipostaze macabre, ca pe urmă să se lase descoperit de către cineva. „Soţia mea era să facă infarct odată când m-a găsit pe jos cu capul spart şi plin de sânge. M-am amuzat teribil când «am înviat»", povesteşte Chuck. Prietenii şi familia lui s-au obişnuit să se trezească cu el, fie spânzurat, fie decapitat, fie călcat de maşină. Chuck a jucat în peste 25 de filme şi câteva producţii horror.

Click! spune

Chuck Lamb a câştigat repede simpatia producătorilor de la Holly­wood. Bărbatul a obţinut deja câteva roluri, între care cel al unui şerif în horror-ul "ThanksKilling" şi al "mortului" în comedia "Stiffs", dar şi în thrillerul "Vacancy".

Mai multe