«Moartea Mihaelei Runceanu a fost comandată»

1 noiembrie 2010 16:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Mama Mihaelei Runceanu şi Mirela Vlad, o prietenă foarte apropiată a artisei, susţin că moartea cântăreţei a fost comandată.

Mihaela Runceanu a murit în urmă cu 21 de ani în urma unui jaf care a avut loc în locuinţa sa din Bucureşti, aceasta este informaţia oficială. Însă rudele şi prietenii cântăreţei spun altceva.

Elena Runceanu, mama artistei a declarat, luni, la Acces Direct că fiica ei a fost ucisă: "Acel bărbat care a fost închis este autorul fizic, dar există şi un autor moral. Moartea ei a fost comandată".

Mirela Vlad, o bună prietenă a Mihaelei, inviată în platoul Antenei 1 a dezvăluit că artista se simţea ameninţată: "Primea telefoane de ameninţare. O ameninţau cu moartea. Îmi spunea la un moment dat că ea nu e dorită, cineva nu o doreşte. Cred că au fost doi criminali".

"Pe 29 octombrie pregăteam un spectacol, pe 30 trebuia venim cu costumele. Atunci aveam 20 de ani şi după repetiţie ne-a spus că a visat că i-a picat dantura şi avea un colier la gât, atunci o colegă i-a spus că asta prevesteşte o nenorocire, dar ea a spus că «Dumnezeu să aibă grijă de noi», dacă îşi mai aminteşte colega să sune să confirme", a spus prin telefon Nela, o fostă elevă a Mihaelei.

Tatăl Mihaelei Runceanu: “Mădălina Manole s-a dus lânga profesoara sa”

Triunghiul tragic: Mihaela Runceanu - Laura Stoica - Mădălina Manole

Ucigaşul Mihaelei Runceanu a ajuns vedetă tv

Carmen Harra: «Ştiam că Mihaela Runceanu va muri»

Carmen Harra a declarat, într-o înregistrare telefonică, că Mihaela se temea de moarte şi că presimţea că nu o să mai trăiască mult: "Ea suferea de o boală de piele. Avea pete pe tot corpul şi se dăsea cu multă pudră. Vă daţi seama că astfel ea avea probleme şi de natură sexuală. Îşi dorea o relaţie, dar avea prea multe complexe. Orice s-ar fi întâmplat, soarta Mihaelei avea să se sfârşească subit".

Mai multe