Moculeasca: «Fostul soţ îmi săruta fiica pe gură!»

13 ianuarie 2011 15:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Războiul dintre Mariana şi cel de-al doilea soţ, Marian Niculescu, continuă şi acum, la şase ani de la divorţ. Mai nou, ea îl acuză pe bărbat că ar fi sărutat-o pe Nidia, în bucătărie, pe când fiica Marianei avea doar 9 ani.

CITEŞTE ŞI

Mariana Moculescu despre fostul soţ: “A fost proxenet, cămătar şi mi-a violat fata”

Moculeasca: «Nu ştiu ce mă opreşte să nu mă ridic să îţi dau două palme»

Mariana Moculescu a făcut un scandal monstru la Acces Direct! VIDEO

„Femeia care avea grijă de Nidia l-a văzut pe Marian Niculescu cum o privea când fata mea ieşea din baie. Şi maică-mea mi-a spus că nu îi place cum se uită la Nidia.Ba chiar l-a surprins când o săruta pe fetiţă în bucătărie. Avea 9 ani. El o urăşte pe Nidia pentru că nu am vrut să fac copil cu el. Am rămas gravidă, dar am făcut avort. De atunci, îmi doreşte moartea!", a povestit Mariana Moculescu pentru Click!, plină de înverşunare.

Contactat de reporterii noştri, bărbatul a negat vehement: „Este nebună şi o s-o dau în judecată. Îi cer daune un leu, pentru că ştiu că nu are nici după ce să bea apă! Eu o iubesc pe Nidia şi am grijă de ea. Sunt ca şi impresarul ei. Nu m-am atins niciodată de ea şi m-am comportat mereu frumos cu ea. Până şi Nidia mi-a spus că îi mulţumeşte lui Dumnezeu că deşi are o aşa mamă, i-a dat doi taţi buni, pe mine şi pe tatăl ei biologic, Horia Moculescu!".

Nici vestitul compozitor nu crede o iotă din acuzaţiile aduse de Mariana lui Niculescu: „Nu pot să cred aşa ceva! Sunt doar invenţii de moment, ale Marianei. În plus, când avea fiica mea 9 ani, adică în 1999, Mariana nu era căsătorită cu Niculescu, că s-au luat în 2005. Păi, dacă ştia aşa ceva, îl mai lua ea de bărbat? Ceva nu se leagă!", a spus el, amuzându-se copios de situaţie.

Mariana Moculescu, acuzată de ambii soţi că se prostitua

Horia Moculescu a acuzat-o în luna iunie pe Mariana de prostituţie. Marian Niculescu, cel de-al doilea soţ al femeii, i-a susţinut afirmaţiile compozitorului cu ajutorul unei înregistrări telefonice din anul 1998.

În înregistrare, Mariana îi povesteşte unei prietene că a făcut sex cu un bărbat, contra sumei de cinci milioane de lei vechi. Mariana a recunoscut că înregistrarea este adevărată şi că a fost şantajată cu ajutorul ei mai bine de zece ani.

Citeşte şi:

Mariana Moculescu despre Boschet: «Nici măcar nu îl cunosc»

Mariana: «Horia toacă toţi banii prin cazinouri»

Moculescu cumpără cu porţia

Mariana Moculescu: «Pot să-ţi dau ţie o pereche de palme, neruşinatule!»

Nidia Moculescu: «Colegii râd de mine că mama e divă porno»

Mai multe