Moculeasca: «Nu ştiu ce mă opreşte să nu mă ridic să îţi dau două palme»

11 ianuarie 2011 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte:

Mariana Moculescu a făcut un scandal monstru la Acces Direct! VIDEO

Mariana  Moculescu nu s-a scuzat şi nici nu a explicat de ce nu a vrut să intre luni în direct alături de fostul soţ: "Am avut motivele mele ca să plec ieri".

Marţi, bruneta a venit la emisiune cu cele două chitanţe care demonstrează că Marian Niculescu a împrumutat-o cu bani şi că ea i-a înapoiat banii.

"El a recunoscut că eu mi-am achitat datoria. Eu i-am dat banii cu două luni înainte de termen", a spus Mariana.

Femeia a povestit că s-a căsătorit cu Marian de comun acord, însă doar formal, ca să poată să obţină un acoperiş sub cap.

"Tu eşti un trădător. Ai fost în tabăra mea şi apoi te-ai sucit, ai trecut de cealaltă parte. Ăsta e caracterul lui. Eu atunci când sunt prietena cuiva sunt prietena lui până la capăt. Eu l-am rugat în septembrie să mă ajute", a început să îşi ridice tonul Mariana.

"Ea m-a minţit. M-a târât într-o televiziune, ea era într-o altă relaţie", a încercat Marian să se scuze.

"Şi care era problema dacă eraţi divorţaţi?", a întrebat Simona Gherghe.

"I-am spus să se ducă la iubitul ei. De ce îmi mai cere mie bani?", a explicat bărbatul.

Mariana Moculescu a continuat să arunce acuze grave către fostul ei soţ şi apoi i-a cerut explicaţii de ce s-a "băgat în vorbă" cu bărbatul care a însoţit-o luni la emisiune: "Tu m-ai umărit, ai lucrat la filaj, ai ştiut cine a fost bărbatul cu care am venit eu"

"Omul s-a recomandat, mi-a dat chiar şi numărul de telefon", a lămurit Marian.

"Eu nu am nicio datorie faţă de tine. Mi-am achitat datoria cu două luni înainte de termen, deci te rog frumos să taci din gură. Cum îţi permiţi să mă faci scroafă? M-a făcut scroafă într-un mesaj! Nu ştiu ce mă opreşte să nu mă ridic să îţi dau două palme!", a replicat Moculeasca.

Marian Niculescu a răspuns: "Eu la 84 de ani, nu am 80 de milioane datorie la întreţinere şi am şi apă caldă".

Mai multe