Moculeasca şi fostul soţ, bătaie în direct la Antena 1! VIDEO

17 ianuarie 2011 16:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Mariana Moculescu a sărit să îl bată pe fostul soţ, Marian Niculescu, în studioul Acces Direct!

Războiul dintre Mariana şi cel de-al doilea soţ, Marian Niculescu, continuă şi acum, la şase ani de la divorţ. Săptămâna trecută, ea l-a acuzat pe bărbat că ar fi sărutat-o pe Nidia, în bucătărie, pe când fiica Marianei avea doar 9 ani.

Invitată la emisiunea Acces Direct pentru a lămuri acest subiect, Mariana Moculescu nu a putut să îşi stăpânească nervii în prezenţa fostului soţ şi a sărit să îl lovească. Cei doi au fost despărţiţi de cei prezenţi în platou.

"Mă bucur că am avut prilejul, aici, la Antena 1 să îi dau o palmă. Ce palmă i-am dat, pe obrazul lui de porc,... mistreţ", a răbufnit Mariana. 

Nici fostul soţ nu s-a lăsat mai prejos: "Eu ştiam că nu puteţi linişti un astfel de animal".

Marian Niculescu a negat acuzaţiile fostei sale soţii. El a afirmat că nu a avut niciodată un comportament deplasat faţă de fiica sa vitregă.

"O iubesc pe Nidia, e ca şi copilul meu. M-am ocupat de ea decând era mică. O duceam la şcoală, o duceam în parc, în timp ce mama ei îşi petrecea serile şi nopţile în club", a spus Niculescu.

Declaraţiile acestuia au fost confirmate şi de Nidia Moculescu.

"E ca şi tatăl meu. El a avut grijă de mine atunci când tatălui meu nu i s-a permis. Pentru mine este un calvar viaţa alături de mama mea, nimeni nu mă înţelege", a spus Nidia.

Citeşte şi:

Mariana Moculescu, atacată de fostul soţ: «Este zăpăcită şi turbată»

Mariana Moculescu despre fostul soţ: “A fost proxenet, cămătar şi mi-a violat fata”

Moculeasca: «Fostul soţ îmi săruta fiica pe gură!»

Mariana Moculescu  a sărit să îl bată pe Marian Niculescu (Foto: captură video Antena 1)

Mai multe