Modul grotesc în care şi-a pierdut virginitatea un tânăr de 18 ani

9 octombrie 2014 13:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Un tânăr de 18 ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce şi-a ucis cu sălbăticie mama, cu un ciocan, iar apoi a făcut sex cu cadavrul acesteia.

Kevin Davis i-a şocat pe anchetatori cu seninătatea cu care şi-a povestit faptele. El s-a predat poliţiştilor şi a recunoscut că şi-a omorât mama, în vârstă de 50 de ani, lovind-o de mai multe ori cu un ciocan, iar apoi a făcut sex cu trupul neinsufleţit.

La început, acesta a mărturisit că a încercat să o ucidă pe femeie cu un cablu de la consola de jocuri, dar când a văzut că nu reuşeşte, a lovit-o de 20 de ori cu un ciocan, scrie The Mirror. "Am avut şi relaţii sexuale. Cred că mi-am pierdut virginitatea în acel cadavru", a declarat criminalul, fără pic de remuşcare.

După abominabilele fapte, tânărul intenţiona să o ucidă şi pe sora lui, care tocmai ajunsese acasă, dar s-a răzgândit şi a ieşit la o plimbare cu bicicleta.

Mai mult, Kevin a afirmat că a avut o sete nebună de a ucide, în acea zi, şi că dacă ar da timpul înapoi ar face la fel. Întrebat de ce şi-a omorât mama, asasinul a spus că s-a plictisit de viaţa lui şi că nu-i mai plăcea nimic.

"Nu sunt bolnav psihic. Sunt sănătos. Ştiu ce am făcut", a spus el, în faţa completului de judecată.

Kevin Davis a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Mai multe