Moment penibil la un concurs de frumuseţe în Australia! Gazda a încurcat câştigătoarea! VIDEO

29 septembrie 2010 7:57   Actualitate
Ultima actualizare:

«Oglindă, oglijoară, cine-i cel mai bun model din ţară?» Prezentatoarea unui show de frumuseţe a făcut eroarea erorilor, a proclamat-o pe cea care pierduse concursul "regina catwalk-ului"! A lăsat-o să se bucure, după care a anunţat-o că a greşit şi că altă fată este de fapt câştigătoare.

Luni seara, la finala concursului "Australia's Next Top Model", a avut loc una dintre cele mai mari erori ale showbizului din acest an! Prezentatoarea show-ului Sarah Murdoch a numit-o câştigătoare pe cea care de fapt pierduse.

În timpul transmisiei live, Murdoch a anunţat că Kelsey Martinovich, în vârstă de 19 ani, este noua regină a catwalk-ului, învingând-o pe Amanda Ware.

La auzirea numelui său, Kelsey a ţinut să le mulţumească tuturor participantelor.

"Vreau să le mulţumesc fetelor alături de care am concurat, sunt grozave.", a declarat modelul, exclamând: "Oh, e o nebunie".

La scurt timp după discursul "câştigătoareai", Murdoch, care este măritată cu un mogul, a fost anunţată de producători prin cască de faptul că a încurcat numele câştigătoarei.

"Vai, Dumnezeule! Nu ştiu ce să spun acum. Mă simt foarte prost acum.Îmi pare foarte rău. Nu ştiu ce să zic. A avut loc un accident. Îmi pare foarte rău. Este Amanda", a declarat Murdoch.

Cu toate că era în mijlocul discursului de învingătoare, Kelsey a primit vestea că de fapt ea este cea care a pierdut într-un mod foarte politicos.

"E ok, nu e nicio problemă Sarah. E bine!", a spus ea.

Mai multe