Mona de la Taraf TV: „Am crezut că mor acolo în puşcărie”

2 decembrie 2010 16:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Mona lui Bahmu, din nou cu sânii afară pe Taraf Tv - FOTO

«Minune ar trebui să fie aici, nu Mona»

Iat-o pe stripteusa Mona în cătuşe!

Mona a fost invitată joi în emisiunea „Drept la ţintă” de la Kanal D.

„Am crezut că mor acolo în puşcărie. Adi Minune a minţit şi ştiu că Dumnezeu va face dreptate", a precizat dansatoarea-prezentatoare.

„Eu doar m-am salutat cu băieţii ăia în acea seară. Când s-a petrecut incidentul eu am luat-o la fugă cu o altă prietenă de a mea. După trei săptămâni, au venit mascaţii peste mine în casă că să merg să dau o declaraţie. Apoi m-au băgat în puşcărie."

Întrebată dacă băiatul lui Nuţu Cămătaru s-ar fi supărat că ea nu i-a răspuns avansurilor lui, Mona a menţionat că diferenţa de vârstă dintre cei doi nu ar fi permis aşa ceva.

„Eu am 30 de ani iar Nuţulică are 20. N-am avut de împărţit nimic cu el. El n-avea treabă cu mine. Eu nu am fost miza scandalului dintre ei."

Se pare că Mona a fost „înfundată" de o declaraţie a lui Adi Minune. Simionescu Adrian (Adi Minune) este inculpat în acest proces.

Mona a povestit şi cum a decurs viaţa ei după gratii.

„A început să-mi cadă părul în puşcărie. Plângeam tot timpul. Am trăit numai cu calciu lactic. Din cauza mirosului din cameră, una mică, nu puteam mânca. Adi Minune nu a avut nicio noapte cu mine. N-a fost nimic între noi."

Printre persoanele care au suferit enorm de pe urma încarcerării Monei s-a numărat şi mama acesteia. „Dacă ea mai întârzia o zi peste cele 29, eu muream. Aşa le-am spus tuturor.”

Ce zice mama Monei despre meseria fiicei ei: „Ea îşi câştigă banul corect. Nu fură, nu minte. S-a chinuit să aibă o carieră frumoasă, să fie pe picioarele ei, să aibă un viitor frumos. Nu pot să spun că nu mă deranjează că se dezbracă. Aş vrea pe parcurs să aibă o altă emisiune."

Vezi şi:

Pentru ea s-au războit interlopii

Angajata lui Bahmuţeanu, după gratii

Angajaţii clubului maneliştilor au şters sângele celui înjunghiat

Mai multe