Moni a plâns în genunchi lângă sicriul mamei

24 august 2013 15:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Una e în America, una în Dubai, una la Bacău. Trei surori care nu s-au mai văzut de luni de zile plâng una în braţele celeilate lângă coşciugul mamei lor. Monica Gabor, Ramona Gabor şi Alina Fluieraru nu mai au lacrimi s-o plângă pe mama lor, Veonica Bulai.

Vestea morţii tragice a femeii de 54 de ani, care a fost ucisă de un bolovan, le-a găsit în lumea largă, acolo unde le-a purtat destinul. Ultima care a aflat cumplita veste a fost Moni, din pricina diferenţei de fus orar.

VIDEO S-a abţinut cu greu să nu izbucnească în lacrimi. Monica Gabor a ajuns în România vineri noapte

Mesajul tulburător al Monicăi Gabor pentru mama sa. Suferă, dar a găsit puterea să posteze pe net

Monica Gabor a venit din America în noaptea de vineri spre sâmbătă

Fosta doamnă Columbeanu s-a întors urgent din America în noaptea de vineri spre sâmbătă şi a mers direct la Bacău.

Cu o rochie neagră, cu părul prins într-o coadă, nefardată şi cu ochii umflaţi de plâns, Moni s-a urcat în maşina care o aştepta la aeroport şi, fără să spună nimic, a plecat spre oraşul natal.

Irinel Columbeanu a trimis pentru fosta soacră o coroană de crizanteme albe

Imediat ce a ajuns la Bacău, a mers la Biserica Catolică Sfântul Nicolae din Bacău, a depus un buchet de crizanteme albastre, apoi a îngenuncheat lângă sicriul mamei, cu lacrimile şiroindu-i pe obraz.

I-a fost alături sora cea mare, Alina, care împreună cu soţul ei s-a ocupat de toate formalităţile de după deces.

Emil Gabor, fostul soţ al femeii, a plâns în genunchi lângă sicriu

Emil Gabor, bărbatul cu care Veronica a fost căsătorită 26 de ani, pare şi el distrus de moartea femeii care i-a dăruit trei fiice. Tatăl surorilor Gabor a venit ieri dimineaţă, în jurul orei 9, la biserica Sf. Nicolae, cu un trandafir roşu în mână, pe care l-a aşezat peste trupul neînsufleţit al fostei sale soţii. Bărbatul a plâns minute în şir, în genunchi, lângă sicriu.

A găsit totuşi puterea să-şi îmbărbăteze şi fetele: a stat lângă Monica şi Alina şi le-a ţinut de mână. Emil Gabor a povestit că, deşi divorţase de cinci ani de Veronica, aceasta avea grijă de el, îi făcea de mâncare şi îi dădea medicamentele.

Veronica Bulai a murit joi la prânz, după ce o piatră de peste 4 kg desprinsă de pe un versant a lovit-o în cap. Tragedia s-a întâmplat la intrarea în peştera Polovragi, în zona Cheile Olteţului. Mama surorilor Gabor fusese în pelerinaj la mănăstirile din zonă ca să se roage pentru sănătatea fetelor şi a ei.

Mai multe