Moni a stat cu Irinuca doar 30 de minute, de ziua ei

18 ianuarie 2013 17:16   Actualitate
Ultima actualizare:

De ziua fiicei sale, a petrecut doar jumătate de oră cu ea! Monica Gabor a făcut, joi noapte, o vizită-fulger în România, pentru că Irinuca, fetiţa pe care o are cu Irinel Columbeanu, a împlinit 6 anişori. După ce i-a dus cadoul la Izvorani, Monica a plecat la apartamentul din Pipera, în care locuieşte.

A sperat că nu va afla nimeni de venirea ei în ţară, dar s-a înşelat! Monica Gabor (25 de ani) a dat nas în nas joi, noaptea târziu, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, cu fotoreporterii Click! Pentru că ţine morţiş să dea bine în poze, ea a făcut cale-ntoarsă, s-a schimbat, şi-a pus pe ea o fustă scurtă, o bluză simplă şi un palton negru, plus botine, a scos din cală punga în care se afla cadoul pentru Irinuca şi a ieşit din nou, ca o divă, în lumina bliţurilor! Cum joi Irina a împlinit 6 ani, tatăl ei, Irinel Columbeanu (54 de ani), i-a organizat o petrecere la vila din Izvorani.

De la aeroport a plecat direct la vila fostului soţ, în Izvorani, unde a fost petrecerea pentru Irinuca

El a luat-o pe micuţă de la grădiniţă la ora 15.00, după care a mers cu ea acasă, unde a avut loc petrecerea privată. Imediat, invitaţii au început să vină, ei intrând cu maşinile direct în curtea vilei.

Monica a lăsat cadoul ei pentru Irinuca la vedere, pe bancheta din spate a maşinii

Monica l-a luat prin surprindere inclusiv pe Irinel. „Nu ştiam că vine, am fost surprins. M-a sunat pe la ora 22.00, să-mi spună că a ajuns. Petrecerea s-a terminat la 22.30. Monica nu a rămas la Izvorani, a stat cu fetiţa doar jumătate de oră, după care a plecat", a spus Irinel Columbeanu.

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu şi a Monicai Gabor, a fost răsfăţată joi ca o prinţesă de tatăl ei, care i-a organizat o petrecere de pomină, iar vila de la Izvorani a devenit neîncăpătoare pentru zecile de invitaţi. Iri, în custodia căruia se află micuţa, a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca fiica lui să se simtă minunat.

Prin urmare, deşi era răcit cobză, s-a ocupat de toate a angajat câţiva actori, iar copiii au fost foarte încântaţi de spectacolul cu zâne, prinţi şi spiriduşi. Cadourile au fost pe măsura aşteptarilor Irinucăi: jucării şi hăinuţe. Irinel i-a dăruit câteva rochite, pe care, de dragul lor, sărbătorita le-a îmbrăcat, pe rând. Startul petrecerii s-a dat la ora 17.30, după ce fetiţa şi colegii ei s-au întors de la grădiniţă, şi a ţinut vreo trei ore.

Mai multe