Moni, aşteptată cu flori de Irinuca!

15 mai 2011 18:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Monica Columbeanu a fost, ieri, foarte fericită şi emoţionată când şi-a revăzut fiica, pe Irina, la întoarcerea din America.

În jurul prînzului, micuţa a făcut o plimbare în parcul Cişmigiu, împreună cu mătuşa ei, Ramona Gabor şi cu bunica, Veronica.

Moni i-a încredinţat custodia micuţei Irina surorii sale pe perioada cât a stat plecată în SUA, ea câştigând de altfel un casting pentru un job foarte important. După plimbarea în parc, Ramona şi iubitul ei, Gabi Bădălău, au dus-o pe Irinuca la Aeroportul Henri Coandă ca să-şi întâmpine mama.

Ora 14.00 - Irinuca a fost scoasă la plimbare în Parcul Cişmigiu de mătuşa ei, Ramona, şi bunica, Veronica

Moni a venit cu mai multe valize, buduşite cu cadouri, pentru fiica ei, care a aşteptat-o cuminte în maşină împreună cu Ramona şi Bădălău. Irina i-a dat lui Moni un superb buchet de flori de primăvară.

Ora 16.30 - Moni a aterizat pe Aeroportul Henri Condă, fiind aşteptată cu flori  în parcare de Irina, Ramona şi Gabi Bădălău

Cum a dat cu ochii de fiica ei, Monica a îmbrăţişat-o fericită, semn că i-a fost foarte dor de micuţă. Cei patru au demarat apoi în trombă spre apartamentul lui Bădălău din 13 septrembrie, acolo unde îi aştepta mama surorilor Gabor, Veronica.

Ora 18.00 -  Bădălău a plătit câţiva băieţi să care valizele burduşite cu daruri, aduse de Moni din SUA

Când a coborât din maşină, Moni şi-a luat fetiţa în braţe şi nu i-a mai dat drumul. Ramona şi Bădălău au plătit un bărbat care să care cele trei valize aduse de Moni din America.

Mai multe