Moni, ce tristă ai plecat în America!

6 decembrie 2010 19:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţia lui Irinel Columbeanu a mai petrecut o săptămână în Bucureşti, timp în care s-a relaxat pe la saloanele de înfrumuseţare, dar a şi muncit pentru a mai strânge câteva mii de euro.

Monica a participat miercuri la „Dansez pentru tine", iar duminică seara a prezentat un eveniment într-un club din Regie, de unde a plecat direct spre aeroport.

Moni şi-a terminat treaba în jurul orei 5 dimineaţa, iar 40 de minute mai târziu se afla deja la Henri Coandă, condusă de şoferul Dan.

Fotoreporterii Click! au surprins-o înainte de îmbarcare, iar pe faţa Columbencei se putea citi o tristeţe de nedescris, pesemne i se făcuse deja dor de Irinel sau de vila de la Izvorani.

Mai mult, după evenimentul prezentat în club, Monica a oferit o declaraţie promiţătoare pentru căsnicia ei. „Dacă Irinel îmi demonstrează că mă iubeşte şi că regretă că a greşit, îl iert".

Ea a făcut referire la aventura miliardarului cu cele două blonde din Braşov, Flore şi Anca.

Citeşte şi:Monica Columbeanu: «Nu mă mai interesează bărbaţii, prefer femeile»

Monica Columbeanu: «Îl iert pe Iri dacă îmi demonstrează că regretă şi că mă iubeşte» - VIDEOMonica Columbeanu la cosmetică: «Am adormit timp de trei ore»

Iri a aşteptat-o pe Moni cu flori la aeroport

Vezi mai jos galerie foto din Club Princess, unde Moni a participat la un eveniment!

Mai multe