Moni, dorită de un parlamentar european

24 ianuarie 2010 17:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Monica i-a îngenuncheat încă o dată pe italieni cu frumuseţea ei. Invitată să ridice premiul pentru „cea mai sexy copertă a revistei Qui", vedeta a pus mâna pe un nou contract de imagine. Parlamentarul italian Alfredo Pallone i-a oferit o vacanţă de vis, pentru a atrage şi alţi turişti români în Lazio.

Mai citeşte:

Avem sâni frumoşi? Daţi-ne bani şi îi arătăm

Moni Columbeanu: «Mai bine mă îmbolnăvesc decât să mă vaccinez»

Moni, atac la blonda lui Bote

Moni, până şi pe Vandici ai scos-o din sărite!

Soţia lui Iri le dă încă o dată peste nas cârcotaşilor care au criticat-o asiduu şi au spus despre ea că se bucură de succes doar datorită numelui de familie pe care îl poartă.

Monica Columbeanu a fost tratată regeşte week-endul acesta, în Italia, unde a fost invitată să-şi ridice premiul pentru „cea mai bună copertă a revistei Qui", exact la doi ani după ce a pozat sexy pentru prestigioasa publicaţie.

Monica a primit un premiu chiar din partea lui Alfredo Pallone

Şi, cum un succes nu vine niciodată singur, Monica a bifat încă o reuşită profesională: „Premiul mi-a fost înmânat de domnul Alfredo Pallone, parlamentar european din partea Partidului Popular European Italian. Mi-a lansat, de asemenea, o invitaţie de a petrece împreună cu soţul meu şi cu Irina o săptămână în frumoasa lor zonă, pentru a deveni promotorul resurselor turistice ale regiunii Lazio", a povestit Monica, pentru Click!

Îmbrăcată elegant, într-un costum deux-pieces din piele şi mătase naturală, marca Jitrois, frumoasa româncă a făcut impresie bună printre manechinele şi politicienii din Italia, invitaţi la evenimentul desfăşurat la Villa Ecetra, din localitatea Frosinone.

„În cadrul evenimentului mi-a fost acordat un moment special. Videoclipul de la şedinţa foto a rulat pe parcursul întregii seri pe plasmele de acolo şi a fost dedicat punţii de prietenie dintre România şi Italia", ne-a mai spus Monica.

Vedeta a fost invitată la această ceremonie prin intermediul lui Massimo Pizutti.

Mai citeşte:

Moni, votată cea mai sexy de italieni

Monica: «De astăzi mă comport ca o jigodie!»

Moni Columbeanu, scoasă de Neghină de pe podium!

Şi amanta lui Agathon face mişto de Moni!

Mai multe