«Moni e o mucoasă care şi-o trage în funduleţ!»

11 noiembrie 2010 17:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Irinel, din nou cu blondele! Vezi ce reacţie a avut Monica!

Capatos către Moni: «L-ai înşelat pe Irinel?» Află răspunsul! - VIDEO

Irinel Columbeanu: «Moni, iartă-mă!»

Irinel, păzit de tată să nu mai calce strâmb

Atitudinea de superioritate afişată de Monica, miercuri seara, la emisiunea lui Capatos, le-a scos din sărite pe braşovencele care i-au dat în vileag infidelitatea lui Irinel. Jignite la greu de Monica, blondele Anca şi Flore au scos armele şi i-au aruncat săgeţi otrăvite „rivalei" lor: „Este o mucoasă de 23 de ani care e zero barat pentru mine. A venit de la coada vacii şi a ajuns mare divă. A uitat când a întrebat-o unde a făcut dragoste şi a zis că în funduleţ", a declarat Flore, pentru Click!

Supărate că au fost denumite „accesorii", blondele îi reamintesc vedetei amănunte picante din trecutul ei: „Ea este un accesoriu, nu noi, pentru că fără Irinel ar fi fost Monica Gabor din Bacău şi atât. A uitat când trăgeau unul şi altul de ea, prin Bacău. Este o relaţie pasageră pentru Irinel, pentru că ea stă mai mult în America, decât în România şi bagă fetiţa la înaintare ca să pară victimă", ne-a mai spus Flore.

Deşi i-au terfelit public imaginea, blondele au fost iertate de Irinel, iar fetele au numai cuvinte de laudă la adresa lui:„Irinel o iubeşte şi are nevoie de afecţiunea unei femei. Moni ar trebui să fie mândră că are un asemenea bărbat lângă ea. Dar este o parvenită care ar trebui să stea lângă el, nu să se dea în bărci de fiţe. Nu noi suntem cauza despărţirii lor, ei au probleme de multă vreme", ne-a mărturisit şi Anca.

Vezi şi:

Iri, cu Mariana Roşca la restaurant! Află cum a decurs întâlnirea!

Ion Columbeanu: «N-o las pe Moni să-l părăsească pe Iri»

Moni trei ore în club, Irinel cu tatăl în oraş

Mai multe