Monica Anghel, accident rutier în ziua de marti,13

13 martie 2012 19:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Zi cu ghinion ieri pentru Monica Anghel, doar a fost marţi 13! Solista a fost implicată într-un accident rutier uşor şi din fericire a scăpat nevătămată.

În jurul orei 10.30, aflată la volanul autoturismului personal, artista nu a păstrat distanţa regulamentară şi a tamponat o altă maşină. Pentru că incidentul a avut loc pe o străduţă îngustă din zona Piaţa Romană, din Bucureşti, nici şoferul din faţă nu avea suficientă distanţă ca să evite un carambol şi s-a oprit în autoturismul din faţă oprit la culoarea roşie a semaforului.

„Cel din faţa mea a pus frână brusc, nu ştiu din ce motiv, iar eu nu am apăsat frâna în timp util şi l-am lovit. Am intrat în el cu o viteză cam de 30 de kilometri la oră, iar acesta a intrat la rândul lui în autoturismul din faţa sa. Pagubele sunt minore şi toată lumea a scăpat nevătămată. Bine că nu a fost ceva grav", a declarat solista pentru Click! Imediat după accident, artista a mers la serviciul Daune Uşoare sector 1, de pe Calea Griviţei, unde a dat declaraţii.

„Nu s-a certat nimeni cu nimeni, căci accidentul a fost unul uşor. Am dat declaraţii la Poliţie şi asta a fost tot", ne-a mai spus Monica Anghel.

Până la închiderea ediţiei, doar Monica Anghel mersese la Poliţie pentru a povesti incidentul. Ea se va alege cu o amendă de 280 de lei şi trei puncte penalizare. Poliţiştii ne-au spus că în acest caz nu poate fi vorba de înţelegere amiabilă întrucât au fost implicate trei autoturisme.

Mai multe