Monica cere 3.000 de euro pentru declaraţiile în presă

4 iunie 2010 5:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Monicăi Columbeanu i-a crescut tariful fie din cauza celebrităţii dobândite, fie din alte motive... Recent implicată într-un accident rutier, în care a rănit un ziarist, soţia lui Iri refuză să facă declaraţii în presă fără o recompensă de 3.000 de euro.

Monica Columbeanu a ajuns să aibă cel mai mare tarif din showbiz-ul românesc: 3.000 de euro. Divei de la Izvorani i s-a urcat celebritatea la cap şi nu mai face declaraţii gratuite.

Dan Capatos a comentat, aseară la "Un show păcătos", alături de invitaţii lui Mihai Mitoşeru şi Cristi Brancu, despre poziţia luată de doamna Columbeanu care nu vrea să comenteze despre incidentul în care a lovit un fotograf decât dacă primeşte un onorariu de 3.000 de euro.

Mitoşeru a spus că soţii Columbeanu nu prea mai apar şi se gândesc că asta e şansa lor de a face bani.

"Nu cere bani pentru a plăti daune fotografului, ea cere bani pentru că cuplul Irinel şi Monica deja e vai de capul lui pentru că pe primul loc este acum cuplul Bianca-Cătălin. Ei nu mai prea apar şi se gândesc că sunt pe ultima sută de metri şi hai să facem bani", a declarat Mitoşeru.

Referitor la incidentul rutier, Cristi Brancu a lansat o ipoteză, potrivit căreia, Monica şi acel paparazzo au avut o mică înţelegere, adică scandalul a fost pus la cap la cap de cei doi pentru ca să-i mai crească celebritatea Monicăi, iar pentru acest lucru cel mai bun plan este crearea unui scandal.Citeşte şi:

Andreea Marin sare la gâtul lui Moni că a adoptat un copil

Monica Columbeanu riscă să facă puşcărie

Monica a luat o ţeapă de 3.000 de euro cu operele de artă

Mai multe