Monica: «De astăzi mă comport ca o jigodie!»

17 noiembrie 2009 20:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Stresul, oboseala şi supărarea acumulate la „Dansez pentru tine" şi-au spus cuvântul, iar Monica a clacat, pur şi simplu. Vedeta a cedat nervos la o prezentare de modă, a refuzat să ofere interviuri şi a promis solemn că, de acum înainte, va adopta o atitudine demnă de o jigodie.

Soţia lui Iri este supărată nevoie mare şi reuşeşte să-şi atragă noi antipatii. Se pare că eşecul de la „Dansez pentru tine" a marcat-o atât de tare încât şi-a ieşit din pepeni şi, asemeni fotbaliştilor răzvrătiţi, a hotărât să intre în silenţio stampa.

Acum, că a spus „adio" antrenamentelor istovitoare din sala de dans, Monica şi-a reluat activitatea de manechin, iar luni seara a fost vedeta prezentării de modă „Pasiune", semnată Liza Panait.

Vezi aici cum prezintă moda Moni Columbeanu.

Asaltată de microfoane în culise, soţia lui Iri le-a întors spatele reporterilor, lăsându-i cu ochii în soare şi s-a retras, nervoasă, într-un colţ, semn că titulatura de „scorpia de la Izvorani" nu o deranjează deloc.

„Nu mai am chef de nimic. De acum înainte chiar mă voi comporta ca o jigodie. Şi aşa se spun atâtea lucruri urâte despre mine, măcar să se spună pe bună dreptate", ne-a spus Monica, pe un ton deja resemnat.

Crezi că Moni poate fi mai jigodie decât o arată de obicei? Vezi aici VIDEO!

Momentul culminant a fost la sfârşitul prezentării, când Adrian Filote, fostul ei şofer, actualmente reporter la „Acces direct" (Antena 1), s-a dus să-i ia interviu.

Cu un aer de superioritate mai mult decât evident, Columbeanca nu numai că l-a tratat cu indiferenţă, ba chiar s-a prefăcut că nu-l vede.

Cu privirea îndreptată în partea opusă, vedeta a trecut nepăsătoare, pe lângă el, în pofida faptului că Filote îi adresase, deja, o întrebare.

De îndată ce a ieşit din culise, Monica a mai stat câteva minute de vorbă cu Iri, în holul Hotelului Howard Johnson, după care a plecat, fără să-şi ia „la revedere" de la cineva.

Mai citeşte:Moni l-a făcut "retardat" pe partenerul ei de la "Dansez pentru tine"Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!Moni, lăsată baltă şi de ultimul şofer!Moni Columbeanu, goală pentru 25.000 de euroMoni, umplută de vânătăi la "Dansez pentru tine"

Mai multe