Monica Gabor, despre relaţia cu Mr. Pink: «Nu putem sta supăraţi mai mult de un minut»

7 martie 2012 22:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi ar fi putut fi prezenţi la Premiile Oscar, vedeta şi iubitul ei chinez au lipsit: "El are întotdeauna cea mai bună masă de la Oscar, nu e o problemă, dar nu-şi doreşte expunere absolut deloc", a explicat Monica pentru Kanal D.

Dar asta nu a împiedicat-o să întâlnească o serie de vedete: "Acolo mergi la restaurant şi stai exact lângă Elton John. Toată lumea se comportă firesc, normal, nimeni nu stă să se uite insistent, nimeni nu îi stresează cerându-le autografe", a povestit ea.

"Ştiu că pentru noi pare ca un basm, dar pentru el e foarte normal să stea la masă cu un om al străzii, lucru pe care l-am şi făcut, dar şi cu unii dintre cei mai importanţi oameni, care stăpânesc lumea", a mai spus Monica Gabor.

Când a fost întrebată câţi ani are Mr. Pink, bruneta a fost evazivă... şi nu prea: "Are între 21 şi 22 de ani. Oricum, e foarte tânăr şi ce mă impresionează e faptul că are atâta experienţă. Oameni care au 50-60 de ani vin să-i ceară lui sfatul şi întotdeauna lucrurile se întâmplă aşa cum consideră el că ar trebui să se întâmple".

Deşi este o fire geloasă, certurile aproape că lipsesc între ea şi iubitul său: "Nu putem să stăm supăraţi mai mult de un minut, pentru că nu are sens să ne irosim timpul cu astfel de lucruri".

Mr. Pink a ajuns în Statele Unite cu ceva timp înaintea Monicăi, însă nici el nu este acolo de prea multă vreme: "De aproximativ patru ani", după cum a afirmat ea. I-a venit mai greu să spună de cât timp sunt ei doi împreună: "El ştie mai bine. Nu chiar din decembrie 2010".

Barierele lingvistice au căzut repede între brunetă şi iubitul ei: "La început ne era cam greu să comunicăm, dar în timp şi engleza lui a mai avansat, dar şi a mea. E un pic dificil: el trebuie să traducă din chineză, eu - din română şi poate nu transmitem întotdeauna mesajul pe care dorim să-l transmitem. Contează cel mai mult ce simţim, limba mai puţin".

"Cu Ramona se înţelege bine, ea este şi o persoană foarte plăcută, poate crea imediat o legătură", a mai povestit Monica Gabor, care a explicat şi de ce sora sa a preferat să se întoarcă în România: "Dacă s-ar hotărî să rămână în SUA, ar trebui să-şi facă toate documentele necesare. Ramona are doar viză de turist, eu am o altfel de viză, care îmi permite să trăiesc acolo timp de trei ani, fără să trebuiască să mă întorc".

Mai multe