Monica Gabor minte când spune că-l iubeşte pe chinez? Ascultă declaraţia care schimbă totul - VIDEO

17 mai 2012 17:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Într-un interviu difuzat la "Draga mea prietenă", emisiunea moderată de Gabriela Cristea Toader, Monica Gabor a dezvăluit care sunt schimbările survenite în viaţa ei, dar şi care este cea mai mare durere pe care o trăieşte în momentul de faţă.

După perioadă anevoioasă pe care a avut-o în ultimul an, Monica Gabor s-a intors în tara si marturiseste ca şi-a revenit datorită celor apropiaţi. "În ultimul an mi-am mai revenit. Am avut o perioadă mai grea prin care am trecut cu bine, pentru că am avut nu foarte multe persoane care mi-au fost alaturi, dar suficiente încât să mă ridice de acolo de unde eram. Sunt foarte bine acum."

Oricât de bine i-ar fi acum pe plan profesional sau sentimental, Monica are o mare suferinţă: "Durerea mea cea mai mare este, bineînţeles, că nu pot să stau cu copilul meu atât timp cât ne-am dori dar, sigur, şi acest lucru se va schimba la un moment dat."

Întrebata de daca regreta ceva din trecutul ei, Monica a raspuns: "Nu regret nimic pentru ca toate experientele pe care le-am avut m-au ajutat sa devin ceea ce sunt astazi. Dragostea e un lucru fictiv întotdeauna"

VEZI AICI VIDEO

Mai multe