Monica Gabor: «O cresc pe Irinuca eu, fără bonă, fără mamă!»

2 mai 2012 17:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Monica Gabor e pregătită din toate punctele de vedere pentru a o câştiga pe Irina. Deja ştie ce să facă dacă judecătorii i-o vor încredinţa: nu va lăsa nici vreo bonă şi nici pe mama ei să aibă grijă de fetiţă.

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu s-au prezentat obligatoriu, ieri, la Tribunalul Bucureşti pentru a afla căruia dintre ei îi va fi încredinţată definitiv Irinuca.

Cei doi părinţi au luptat pe toate fronturile pentru a obţine copila, dar cu această înfăţişare aveau să încheie războiul. Fosta doamnă Columbeanu s-a înarmat cu acte prin care să dovedească judecătorilor faptul că îi poate oferi condiţiile necesare de creştere a fiicei sale.

Columbeanu a primit custodia Irinei anul trecut

Vedeta se va muta definitiv în România şi va munci doar pentru fiica sa: "Afacerea pe care o construiesc în ţară este pentru viitorul Irinei. Sper ca astăzi (ieri, n.r) să câştig procesul, având în vedere că instanţa a constatat faptul că deţin resursele necesare pentru creşterea şi educarea copilului", a declarat Monica Gabor, pentru Click!

În plus, "doamna Pink" vrea să se ocupe exclusiv de creştere, fără ajutorul bonelor, al guvernatelor sau al mamei sale: "Sunt capabilă să o cresc pe Irina singură, fără ajutorul nimănui. Nu am nevoie de bone sau de altcineva, vreau să mă ocup eu de copil în permanenţă!", a mai spus vedeta, pentru Click! Această decizie a Monicăi nu va afecta relaţia bunică-nepoată, ba din contră, Veronica Bulai o va vizita ori de câte ori doreşte.

"Îmi este foarte dor de nepoţică. Nu am mai văzut-o din martie, când a luat-o Irinel, dar acum o să aibă timp destul să petreacă cu mamaia ei", a spus mama Monicăi.

Ieri, în timpul procesului, foştii soţi Columbeanu s-au supus reciproc unui şir de întrebări, care mai de care mai delicate, de genul câte kilograme şi ce înălţime a avut Irina la naştere.

Monica Gabor a ţinut neapărat ca miliardarul de la Izvorani să recunoască în faţa magistraţilor că a consumat frecvent băuturi alcoolice în timpul căsătoriei, lucru infirmat cu tărie de Irinel.

Columbeanu a ţinut, totuşi, să precizeze, ce-i drept, într-un alt context, că de fiecare dată când fetiţa se întorcea de la mama ei, chema doi preoţi acasă pentru a o împărtăşi.

Mai multe